Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Απλά το 1-0. Θα είναι διαφορετική η ΑΕΚ»

Χαμηλά η μπάλα από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο παρά την εκκωφαντική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Περιμένει εντελώς διαφορετική την Ένωση στη συνέχεια ο κόουτς των Πειραιωτών.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμφάνιση και την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος... δεν κοιτάει την μεγάλη διαφορά με την οποία ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ και περιμένει καλύτερη την Ένωση στη συνέχεια της σειράς.

«Σήμερα κάναμε μόνο το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Η ΑΕΚ θα αντιδράσει, δεν θα παίξει όπως σήμερα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτό που μετρά για μένα είναι η διάθεση, η μαχητικότητα, η θέληση που δείξαμε ως το τελευταίο λεπτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και το 1-0, τίποτα άλλο… Μια σοβαρή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να παίζει πάντα στο μάξιμουμ. Πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα και να την βγάζουμε στο γήπεδο κάθε φορά. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και έμπειρους παίκτες και πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι πιο διαφορετικά στη συνέχεια», ανέφερε ο κόουτς των Πειραιωτών στην κάμερα του OTE.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x