NBA

On camera διάλογος Ντόνσιτς-Μπάρκλεϊ για τον Σπανούλη (vid)

O αρχηγός του Ολυμπιακού συζητήθηκε live στην αμερικανική τηλεόραση. Είδωλο για τον Ντόνσιτς, άγνωστη λέξη για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόνσιτς, έχει δηλώσει επανειλλημένα πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ένα από τα μεγάλα του πρότυπα, καθώς και ότι χάρη σε αυτόν φοράει το νούμερο «7» στη φανέλα.

Μετά τα όργια του απέναντι στους Νάγκετς, ο Σλοβένος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Inside the NBA», όπου συνομίλησε με τους Σακίλ Ο΄ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Όταν ρωτήθηκε για τα μπασκετικά του είδωλα, ανέφερε μεταξύ άλλων και τον «Κill Bill».

«Έχω πάρει αρκετά από πολλούς. Είναι λίγο από όλα. Προφανώς παρακολούθησα τον ΛεΜπρόν. Στην Ισπανία είχα σπουδαίους συμπαίκτες όπως ο Σέρχιο Γιουλ, ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φελίπε Ρέγιες στην Ρεάλ. Παρακολούθησα πολύ και τον Σπανούλη, δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, παίζει στον Ολυμπιακό», είπε ο ηγέτης του Ντάλας.

Ωστόσο, όταν πήρε το λόγο ο Μπάρκλεϊ, αποδείχθηκε πως εκείνος δεν κατέχει και πολλά πράγματα εκτός ΝΒΑ, αφού όχι μόνο δεν γνώριζε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά προσέφερε και μια αστεία ατάκα: «Λούκα είπες Σπικόλι; Είναι αυτός ο τύπος από το "Fast Times at Ridgemont High>;"», για να πάρει την απάντηση από τον δημοσιογράφο του πάνελ: «Είπε Σπανούλη, όχι Σπικόλι».

Ο λόγος για έναν χαρακτήρα από την ταινία «Fast Times at Ridgemont High», ονόματι Σπίκολι, τον οποίο υποδύθηκε ο Σον Πεν.

Δείτε το βίντεο στο 1.30:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

x