Euroleague

Στη 2η καλύτερη πεντάδα Σπανούλης-Λάσμε

Μέλη της αναπληρωματικής πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκας ψηφίστηκαν Βασίλης Σπανούλης και Στεφάν Λάσμε, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα. Διαβάστε ποιοι είναι οι κορυφαίοι πέντε.

Στους πέντε καλύτερους αναπληρωματικούς ή αλλιώς στην δεύτερη κορυφαία πεντάδα της φετινής Ευρωλίγκας ψηφίστηκαν οι Βασίλης Σπανούλης και Στεφάν Λάσμε, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Η διοργανώτρια αρχή, ανακοίνωσε τους δέκα καλύτερους παίκτες, όπως τους ψήφισαν οι προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση και παρότι η Ελλάδα δεν έχει εκπρόσωπο στο Final Four, οι δύο αθλητές συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη δεκάδα.

Την πρώτη πεντάδα, απ’ όπου θα προκύψει και ο MVP της φετινής Ευρωλίγκας, είναι οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιθ Λάνγκφορντ (Αρμάνι Μιλάνο). Ρούντι Φερντάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σόνι Γουίμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).

Τη δεύτερη πεντάδα, μαζί με τους Σπανούλη-Λάσμε, πλαισιώνουν οι Βίκτρο Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νικόλα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ρίκι Χίκμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x