Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στην Α2 ο Μιλεντίγεβιτς

«Προαγωγή» για τον Ιάκωβο Μιλεντίγεβιτς. Ο πρωταθλητής Εφήβων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό του Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 και τον Δούκα, αφήνοντας... πίσω του την Γ' Εθνική.

Δύο... σκαλοπάτια πάνω έκανε ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς. Ο 18χρονος γκαρντ, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 και τον Δούκα, αφήνοντας το Αιγάλεω και την Γ' Εθνική, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσει την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς. Ο 18χρονος (11/1/1997) γκαρντ, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια της Εθνικής Εφήβων να φτάσει έως την κορυφή μετρώντας κατά μέσο όρο 5.2 πόντους σε εννέα αγώνες, αποτελεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα της χώρα μας και με την εκτελεστική του δεινότητα πίσω από τα 6.75μ. αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις και στην ομάδα του Μάριου Γούναρη.

Ο ύψους 185 εκατοστών άσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νέας Περάμου, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τα Μέγαρα και από εκεί για το Αιγάλεω. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική και μάλιστα στον αγώνα ενάντια στον Κάδμο Θήβας, σημείωσε 48 πόντους.

Στις δηλώσεις του ως παίκτης του συλλόγου, ο Μιλεντίγιεβιτς τόνισε πως: «Ήρθα στον Α.Σ.Ε. Δούκα για να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στην Α2, να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα γιατί ανέβηκα ένα επίπεδο, έκανα το «άλμα» στην Α2 και θα προσφέρω τα μέγιστα για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δυνατά στην Ιστορία της Α2. Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα, παίκτες με ταλέντο και παίκτες από την Euroleague. Κι εμείς όμως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να καταφέρει πολλά. Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, στόχος όμως είναι και η τετράδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία στην Α2».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x