NBA

Στην έξοδο από τους Καβαλίερς ο Πόρτερ - Πετούσε έξαλλος φαγητό στα αποδυτήρια!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους Καβς ο 20χρονος παίκτης, ο οποίος φέρεται να τσαντίστηκε που δόθηκε στον Πρινς το ντουλαπάκι του.

Τρομερά σκηνικά συμβαίνουν στα αποδυτήρια των Κλίβελαντ Καβαλίερς!

Ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από τους Καβς -είτε μέσω ανταλλαγής είτε ως ελεύθερος- είναι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος σύμφωνα με την «Αthletic» την περασμένη Παρασκευή (15/1), όντας σε έξαλλη κατάσταση, πετούσε φαγητό στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ φέρεται να εξαγριώθηκε μόλις μπήκε στα αποδυτήρια των Καβαλίερς και συνειδητοποίησε ότι το ντουλαπάκι του είχε δοθεί στον νεαποκτηθέντα Ταουρίν Πρινς. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή -πέρα από τις φωνές που υπήρχαν για ώρα στον χώρο- ο Πόρτερ λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον General Manager των Καβαλίερς, Κόμπι Όλτμαν.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός παίκτης -για προσωπικούς λόγους- δεν έχει καταγράψει συμμετοχή μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Ενώ, στο παρελθόν έχει προκαλέσει κι άλλα προβλήματα στην ομάδα του, όταν κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της αστυνομίας είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητό του όπλα, για τα οποία δεν είχε άδεια.

Διαβάστε ακόμα:


Η πρώτη προπόνηση του Ολαντίπο στο Χιούστον (video)

Πιθανή η επανεμφάνιση Ίρβινγκ με Μπακς

Ντόντσιτς: «Εγώ φταίω, έπαιξα εγωιστικά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x