Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για το νέο κλειστό στη Νέα Σμύρνη!

Σύντομα οι υπογραφές για το έργο που θα δώσει λύση στη «στέγαση» του Πανιωνίου και σε όλη τη Νέα Σμύρνη.

Λεπτομέρειες απομένουν για την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης που θα ανοίξει το δρόμο για τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού στη Νέα Σμύρνη. Το θέμα, που θα δώσει ανάσα στο Πανιώνιο και πνοή σε όλο τον Δήμο, συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Αττικής παρουσία του Γιώργου Πατούλη, αλλά και του δημάρχου της πόλης, Σταύρου Τζουλάκη.

Το κλειστό, που βάσει σχεδίων θα έχει χωρητικότητα 3.500 θεατών, θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τένις και άλλα αθλήματα, όπως και εκδηλώσεις όπως συναυλίες, εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Οι τελευταίες εκκρεμότητες που απομένουν προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης, συζητήθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια με πρωτοβουλία του κ. Πατούλη, τη συμμετοχή του Δημάρχου Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη και του κ. Παναγιωτόπουλου Χρ. που εκπροσωπεί την νέα ηγεσία της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Αλ. Καλογερόπουλοςκαι τεχνικοί υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας.

Κατά τη γόνιμη συζήτηση και αφού εξετάστηκαν όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες, επικαιροποιήθηκαν και οριστικοποιήθηκαν όλα τα βήματα που απομένουν για την υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης, η οποία, όπως συμφώνησαν και συνομολόγησαν όλες οι πλευρές, θα γίνει πολύ σύντομα και άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης και επισήμανε:

«Χαίρομαι γιατί η σημερινή μας συζήτηση έγινε σε πολύ γόνιμο κλίμα, το οποίο απέδωσε καρπούς. Οριστικοποιήσαμε τα τελευταία βήματα και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να υπογράψουμε τη σχετική σύμβαση που θα μας δώσει το «πράσινο» φως για να ξεκινήσουμε άμεσα τα έργα.Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικές συζητήσεις διατυπώσαμε την ξεκάθαρη βούληση μάς να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο προκειμένου να ξεκινήσει, ένα εμβληματικό αθλητικό έργο για τη Ν. Σμύρνη, το οποίο έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα “χαρτιά”. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη και τη δέσμευση της νέας ηγεσίας της αναδόχου κατασκευαστικής, προχωράμε συντεταγμένα και χωρίς χρονοτριβές και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά».

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης υπογραμμίζοντας τη σημασία άμεσης εκκίνησης του έργου για τους κατοίκους της Ν. Σμύρνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x