Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Συνεχίζει στην Καρδίτσα ο Καλλές

Ο 32χρονος σέντερ (2,11μ.), που είχε 5,9 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν, ανανέωσε με την Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση:

«O Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Καλλέ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 32χρονος σέντερ, αποτέλεσε βασική επιλογή της ομάδας μας κοντά στο καλάθι την τελευταία σεζόν, με την οποία πέτυχε την πρόκριση του Α.Σ.Κ. στα πλέι οφ ανόδου. Η αγωνιστική του αξία, ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, αλλά και η επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας, ήταν τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με το Λαρισαίο αθλητή, σε συνδυασμό με την απόλυτα θετική εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Σ.Κ. Έτσι λοιπόν, ο ύψους 2.11 μ. σέντερ θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας μας και ήδη εντάσσεται άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Νίκος Καλλές, έχει καταγράψει επιτυχημένη πορεία στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς μετρά οκτώ σεζόν στη Basket League και άλλες πέντε στο πρωτάθλημα της Α2. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα αγωνιζόμενος στην Α2 Εθνική με την ομάδα του Ηρακλή την τριετία 2006-2009. Το 2009 έκανε το άλμα στην Α1 και για πέντε συνεχείς σεζόν την περίοδο 2009-2014, αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τη σεζόν 2014-15 βρέθηκε στην Ελευσίνα επίσης στην Α1, ενώ τη διετία 2015-2017 συνέχισε την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία με τα χρώματα των Τρικάλων. Συνολικά, ο Νίκος Καλλές μετρά 177 αγώνες στην Α1 και 106 ματς στην Α2, ενώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε επίσης σε 19 ματς του Eurocup.

Ευχόμαστε στο Νίκο Καλλέ υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x