Γενικά

Συζήτηση FIBA-ΠΟΥ για επιστροφή στη δράση

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η FIBA σε συνεργασία με τον ΠΟΥ.

Η FIBA, σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, εξέδωσε την Τρίτη επιστημονικό οδηγό για την επιστροφή του μπάσκετ στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη κίνηση, ο γενικός γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ, Ανδρέας Ζαγκλής, τόνισε πως: «Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τη συγκεκριμένη ιατρική επιτροπή της FIBA που συστάθηκε για την αντιμετώπιση του COVID-19.
Όπως, επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις επιτροπές της FIBA που συμμετείχαν σε αυτό το έργο, όπως και τον ΠΟΥ για την πολύτιμη εργασία του, που με την εξειδίκευση και τη διαρκή προσφορά του, βοήθησε προκειμένου να προστατεύσουμε τις εθνικές ομοσπονδίες, τους παίκτες, τους διαιτητές και τους διοργανωτές.

Αυτό το σετ των οδηγιών θα είναι πολύ χρήσιμο για την μπασκετική κοινότητα κατά την επιστροφή τους στο παρκέ. Έχει λείψει σε όλους μας η δράση και, όσο η κατάσταση που σχετίζεται με την πανδημία του COVID-19 εξελίσσεται, η FIBA παραμένει αφοσιωμένη στην προσπάθεια να προσφέρει καθοδήγηση, ώστε να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την επιστροφή στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x