Ελλάδα

Τέλος ο Καλύβας από τον Ηρακλή!

Ο Αστέριος Καλύβας παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ηρακλή μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή αποτελεί ο Αστέριος Καλύβας. Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ (61-63) στα προημιτελικά του Κυπέλλου υπέβαλε την παραίτησή του και η διοίκηση την έκανε δεκτή.

Ο «Γηραιός» μπορεί να προκρίθηκε στους 16 του FIBA Europe Cup, ωστόσο δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και μετά τη χαμένη ευκαιρία στο Κύπελλο ήρθε νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Υπενθυμίζεται πως η σεζόν άρχισε με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στο τιμόνι.

Η λιτή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής ανέφερε: «Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ έκανε δεκτή την παραίτηση του Προπονητή Στέργιου Καλύβα μετά την ήττα της Ομάδας μας στον Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Σε δήλωση του, ο απερχόμενος τεχνικός είπε: «Όταν τέλος Δεκεμβρίου δέχτηκα την πρόταση από την ομάδα του Ηρακλή , γνώριζα ότι παρόλο που ήταν μια τεράστια τιμή να αναλάβω μια τέτοια ομάδα , ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή για πολλούς λόγους. Η ομάδα έβγαλε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα εν μέσω αλλαγών παικτών και διαφόρων άλλων προβλημάτων. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μερικές φορές πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x