Ελλάδα

Τεστ για το νέο «αίμα» της Εθνικής με Βοσνία

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει στη Ρίγα τη Βοσνία χωρίς άγχος αλλά με πολλά νέα πρόσωπα στο προτελευταίο ματς των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ.

Έχοντας φέρει εις πέρας την αποστολή της πρόκρισης από το Νοέμβριο, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τη Βοσνία στη «φούσκα» της Ρίγας στον προτελευταίο αγώνα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ (16:30, EΡΤ3).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε επτά νέα πρόσωπα στην 14αδα και τα έξι εξ αυτών θα είναι στην δωδεκάδα. Ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο Δημήτρης Μωραϊτης, Ζώης Καράμπελας και ο Νίκος Χουγκάζ είναι έτοιμοι για ντεμπούτο, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής για το αποψινό ματς έμειναν οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος.

Από τους «παλιούς» παρόντες θα είναι οι Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Βασίλης Μουράτος, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η Βοσνία, που όπως και η Εθνική έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ταξίδεψε στη Λετονία με ακριβώς δώδεκα παίκτες. Σε αυτούς δεν υπάρχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ομάδας, οι Έντιν Άτιτς, Τζάναν Μούσα, Μίραλεμ Χαλίλοβιτς, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς του Άρη και φυσικά ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Μπλέιζερς. Τη θέση του νατουραλιζέ κατέχει ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ Τζον Ρόμπερσον, που παίζει στην Εστουδιάντες.

Miralem Halilovic, Milan Milosevic, Edin Atic and Dzanan Musa

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x