Έτοιμος να κάνει επίσημη πρόταση για να γίνει αφεντικό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, όπως δήλωσε ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλελής.

«Μέχρι 10 Αυγούστου θα έχουμε εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον μας. Πρέπει να αναβαθμιστεί η εικόνα του κ. Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στα πλαίσια αυτά υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ», δήλωσε στον Arena FM.

«Δεν θα μείνουμε μόνο στην καταβολή του ενός εκατομμυρίου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ. Υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και η τρίτη θέση απαιτεί πολλά περισσότερα για την αναβάθμιση της ομάδας. Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια συνεργασία με τη διοίκηση για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα. Αφού ενημερωθούμε λεπτομερώς θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Κοντομηνά που θα αποφασίσει για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μπει στον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε πως εφόσον ο Δημήτρης Κοντομηνάς πάρει τις τύχες της ΚΑΕ στα χέρια του ο Σούλης Μαρκόπουλος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με ομάδα του ΝΒΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.