NBA

Δεν ολοκληρώθηκε η πώληση των Τίμπεργουλβς

Χωρίς οριστική συμφωνία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των συζητήσεων για την πώληση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

«Άκαρπες» ήταν οι πρώτες συζητήσεις του ιδιοκτήτη των Τίμπεργουλβς με τους υποψήφιους αγοραστές.

Όπως αναφέρεται στο ESPN, οι δύο πλευρές είχαν περιθώριο 30 ημερών για να φτάσουν σε συμφωνία, ωστόσο η σχετική προθεσμία εξέπνευσε χωρίς να συμβεί αυτό. Από ‘κει και πέρα, όμως, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν κανονικά και υπάρχει αισιοδοξία πως το deal θα ολοκληρωθεί και πως οι νέοι ιδιοκτήτες των «λύκων» θα είναι ο επιχειρηματίας, Μαρκ Λορ και ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ –και πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ- Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Η τιμή των Τίμπεργουλβς ορίστηκε σε 1,5 δισ. δολάρια, μαζί με τα χρέη, ενώ στο deal θα συμπεριλαμβάνεται και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, Μινεσότα Λινξ. Στην πρότασή τους, οι Λορ και Ροντρίγκεζ πρότειναν η εξαγορά των Τίμπεργουλβς να ολοκληρωθεί σε βάθος διετίας και από τη σεζόν 2023/24 να πάρουν τον πλήρη έλεγχο.

Στο μεταξύ, πρόταση για την αγορά των «λύκων» έγινε και την περασμένη χρονιά, από τον πρώην ιδιοκτήτη των Γκρίζλις, Ντάνιελ Στράους, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις. Μάλιστα, ο Γκλεν Τέιλορ, ο οποίος αγόρασε την ομάδα το 1994 εμπόδισε τη μετακόμισή της στη Νέα Ορλεάνη εκείνη τη χρονιά και έτσι η ομάδα παρέμεινε στη Μινεσότα.

Από ‘κει και πέρα, οι Τίμπεργουλβς έχουν ακόμη σύμβαση με το γήπεδό τους «Target Center» μέχρι το 2035.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x