Ελλάδα

Το αλαλούμ στον Άρη «μπλοκάρει» του Πρίφτη στην Εθνική

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να αναλάβει την Εθνική όσο ακόμη έχει συμβόλαιο σε ισχύ και αρκετά οφειλόμενα από τη διοίκηση του Άρη. Άγνωστο τι θα πράξει η ΕΟΚ, που δεν μπορεί να περιμένει πολύ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι εδώ και καιρό η επιλογή της ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής, ωστόσο δεν μπορεί να ανακοινωθεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΚΑΕ Άρης (και για τη σεζόν 2017/18) και του οφείλονται αρκετά χρήματα, τα οποία ο ίδιος δεν θέλει να διακινδυνεύσει υπογράφοντας για να καθοδηγήσει την ελληνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Ο πολύπειρος προπονητής ουδέποτε έκλεισε την πόρτα στην ομοσπονδία, ωστόσο έχει ενημερώσει πως όσο παραμένει ανοιχτό το ζήτημα με τον Άρη δεν μπορεί να δεσμευτεί. Και το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή ο Νίκος Λάσκαρης έχει πολύ σοβαρά «τρεχάματα» με τη δικαιοσύνη και αυτά επηρεάζουν και τη λειτουργία της ΚΑΕ που έχει στο «περίμενε» τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Είναι άγνωστο αν η ΕΟΚ θα κάνει υπομονή λίγες ακόμη μέρες ή θα στραφεί άμεσα σε άλλες λύσεις. Πάντα στο «κάδρο» υπάρχει η λύση του Σούλη Μαρκόπουλου και του Κώστα Μίσσα, χωρίς να αποκλειστεί κάποια έκπληξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x