Ελλάδα

Το τελευταίο «αντίο» στην Ιωάννα Αγγελοπούλου

Πλήθος κόσμου στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, για το τελευταίο «αντίο» στη 42χρονη σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα. Μαρινάκης, Μπουρούσης και Βούισιτς έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών».

Το τελευταίο «αντίο» στη σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα, είπαν το Σάββατο (3/9, στις 13:00), στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, συντετριμμένοι, οι συγγενείς και οι φίλοι, καθώς, επίσης και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ.

Σύσσωμη η «οικογένεια» του Ολυμπιακού βυθίστηκε στο πένθος, θυμίζουμε, την Παρασκευή (2/9), στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της κ. Αγγελοπούλου, που έχασε, στα 42 της, τη μάχη με τον καρκίνο…

Στην κηδεία, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος, μάλιστα, πήγε μαζί με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», αλλά και ο Νίκολα Βούισιτς.

Τον κόσμο υποδεχόταν ο αδερφός του Γιώργου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, μαζί με τη σύζυγό του, Ελευθερία, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα της εκλιπούσας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x