Γενικά

«Πάτησε» την Τσεχία και βλέπει Ελλάδα η Τουρκία

Χωρίς να συναντήσει μεγάλη αντίσταση, η Τουρκία επικράτησε 87-70 της Τσεχίας, κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και περιμένει στα ημιτελικά του Προολυμπιακού της Βικτόρια την Ελλάδα.

Την πρώτη θέση στο όμιλό της και την πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού της Βικτόρια με 2/2 σφράγισε η Τουρκία, με την γειτονική χώρα να ξεπερνάει εύκολα το εμπόδιο της Τσεχίας (87-70) και πλέον να… περιμένει την Ελλάδα στην επόμενη φάση!

Πιο συγκεκριμένα, αν το σύνολο του Ρικ Πιτίνο νικήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/7, 02:05) την Κίνα, θα διασταυρωθεί με την ομάδα του Ενέ, που με πρώτο σκόρερ τον Φουρκάν Κορκμάζ (20π., 4 ριμπ., 4/8 τρίπ.), καθάρισε εύκολα απέναντι στους Τόμας Σατοράνσκι (15 πόντοι, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και Γιαν Βέσελι (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Παράλληλα οι Μελίχ Μαχμούτογλου (13 πόντοι, 3/4 τρίποντα), Τσεντί Οσμάν (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Ερσάν Ιλιασόβα (12 πόντοι), ήταν επίσης διψήφιοι, βοηθώντας την Τουρκία να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x