Euroleague

Τρινκιέρι: «Δεν είναι καλό που προέρχεται από βαριά ήττα ο Παναθηναϊκός»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι...

Κακό χαρακτηρίζει ο Αντρέα Τρινκιέρι το γεγονός ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προέρχεται από μια βαριά ήττα.

«Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια βαριά ήττα. Δεν είναι καλό για εμάς», αναφέρει ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου για το αυριανό ματς και συνεχίζει:

«Έχουν κερδίσει πολλές φορές το τρόπαιο της EuroLeague, και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν σε ένα τέτοιο επίπεδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί έχουν επιλογές, ακόμη από τη θέση ένας έως και το τρία. Επιπλέον υπάρχει ο Παπαγιάννης, ο οποίος είναι αρκετά ψηλός, αλλά καθόλου αργός. Σίγουρα θα είναι πρόκληση για την άμυνά μας.

Έχει παίκτες όπως είναι οι Παπαπέτρου και Σαντ Ρος, ο ταλαντούχος Νέντοβιτς, κάτι που σημαίνει πως μας περιμένει πολλή δουλειά στην άμυνα. Είναι καλή ομάδα στην τακτική, πιέζουν ψηλά στην άμυνα, παίζουν ζώνη, κάτι που προϋποθέτει ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην επίθεση.

Είχαμε τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα και χρειάστηκε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να προπονηθούμε, αλλά την ίδια ώρα να παραμείνουμε σε φόρμα και να μη χάσουμε το ρυθμό μας. Είναι μία δύσκολη εποχή, αλλά το έχουμε αποδεχθεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x