Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό»

Με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί το Περιστέρι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ και την προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στον ημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τρίτη του Πάσχα, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους συμπαίκτες του για να έρθει η πρόκριση στον τελικό.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με ‘βαθύ’ ρόστερ και ποιοτικό, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Οπότε αυτόματα καταλαβαίνουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να ζητήσεις κάτι καλύτερο από μια καλή εμφάνιση, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40’ και στα δύο μέρη του γηπέδου».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξήγησε πως: «Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να τα κάνουμε όλα σωστά και, από εκεί και πέρα, να δούμε σε τι κατάσταση και σε τι βραδιά θα βρίσκεται ο αντίπαλος, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς κανένα άγχος. Προετοιμαζόμαστε αυτές τις ημέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πάμε για το καλύτερο. Πρέπει να βγάλουμε πάρα πολλή ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και να έχουμε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση».

Στα καθαρά αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα, ενώ πριν μπουν στο παρκέ οι «κυανοκίτρινοι» παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν όλοι σε τεστ για κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x