Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Τσαλδάρης στον BwinΣΠΟΡ FM: «Παίξαμε το μπάσκετ που θέλαμε - Πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα η Α2»

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, Δημήτρης Τσαλδάρης.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα της Α2, αναφέρθηκε στον «αέρα» του BwinΣΠΟΡ FM και στον Νίκο Ζέρβα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β’, Δημήτρης Τσαλδάρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για τη σεζόν στην Α2:
«Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Υπήρχε αβεβαιότητα με τη διακοπή. Τελικά καταφέραμε να παίξουμε. Είμαστε κοντά στα παιδιά και στις ομάδες που δεν κατάφεραν να αγωνιστούν. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παρά τη διακοπή. Ήταν πολύ καλό το επίπεδο και είδαμε πολύ καλά παιχνίδια. Δεν καταφέραμε να πάρουμε την 1η θέση. Σήμερα τελειώσαμε τη σειρά σε ένα πολύ δυνατό ματς και εξασφαλίσαμε την άνοδο».

- Για το αν επετεύχθη ο στόχος που υπήρχε: «Είχαμε διπλό στόχο. Αρχικά, είχαμε ως στόχο την 1η θέση. Από ‘κει και πέρα, θέλαμε να βάλουμε νέα παιδιά μέσα. Να λειτουργήσουμε ως σκαλοπάτι για την πρώτη ομάδα. Να πάρουν παραστάσεις και εμπειρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν. Παίξαμε το μπάσκετ που θέλαμε σε μεγάλα διαστήματα της σεζόν. Ο ρόλος αυτής της ομάδας ήταν να έχουμε την ίδια φιλοσοφία με την πρώτη ομάδα. Αυτό μεταφέρεται και στις Ακαδημίες μας».

- Για το βάρος που σήκωσε φέτος: «Το βάρος είναι το ίδιο με κάθε άνθρωπο που έχει φιλοδοξίες και στόχους. Αυτό που θέλαμε είναι να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε οριοθετήσει. Παίζει ρόλο και το όνομα της ομάδας. Έπρεπε να ανταποκριθούμε σωστά, να κερδίσουμε αυτά ματς και να ανέβουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x