Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Τσάμης στον ΣΠΟΡ FM: «Απλά… συνέβη το τριπλ νταμπλ στα 38»!

Ο Άγγελος Τσάμης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το τριπλ νταμπλ που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με το Ψυχικό αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Μάικ Τζέιμς.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Άγγελο Τσάμη, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με το Ψυχικό (νίκη 81-68) κατάφερε να κάνει triple double με 26 πόντους, 15 ριμπάουντ και μοίρασε 10 ασίστ στα 38 του.

«Δεν κυνήγησα αυτή την επίπεδο. Απλά συνέβη. Είχα και τη βοήθεια των συμπαικτών μου», ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια αποκάλυψε πως διατηρεί μέχρι σήμερα επαφή με τον Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Κολοσσό Ρόδου.

«Μιλάμε και έχουμε επικοινωνία, είναι καλό ότι δεν ξεχνάει τις φιλίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι ο Μάικ στον τρόπο παιχνιδιού του», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Τσάμης στην εκπομπή «Οι μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

Για το triple double που έκανε απέναντι στο Ψυχικό: «Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, δεν κυνήγησα αυτή την επίπεδο. Απλά συνέβη. Είχα και τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Γενικότερα στην καριέρα μου κοιτάω το σύνολο, αλλά χθες ήταν μία πολύ όμορφη μέρα και είμαστε σε τροχιά ανόδου με την ομάδα μου.

Για εμένα το μπάσκετ δεν έχει ηλικία, αφού όπως βλέπετε ο Βασίλης (Σπανούλης) που είναι μικρότερος από εμένα κατά ένα χρόνο βλέπετε πως συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο. Για εμένα σιγά-σιγά πρέπει να κοιτάω την επόμενη μέρα. Αυτή τη στιγμή βγαίνω στα παιχνίδια σα να είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Παίζει μεγάλο ρόλο η ομάδα, οι συμπαίκτες μου και το μυστικό είναι της επιτυχίας μας και όχι “μου”».

Για τον λόγο που άφησε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ: «Κάποτε έκανα ένα τάκλιν σε έναν μεγαλύτερό μου, μάζεψα τα πράγματά μου επειδή φοβήθηκα, και αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπάσκετ και τώρα τον ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή».

Για το αν μετάνιωσε για κάποια απόφασή του σχετικά με την καριέρα του: «Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Λιμόζ, όμως τραυματίστηκα στη μέση τον Γενάρη, και έπρεπε να το κυνηγήσω περισσότερο. Γύρισα στη Ρόδο και μετά όλα πήραν την πορεία τους. Ελπίζω σε όλες μου τις ομάδες να έχω καλή σχέση».

Για το κεφάλαιο «Κολοσσός Ρόδου», το οποίο έχει ξεχωριστή θέση στην καριέρα του: «Πολλά παιδιά έχουν βγει από τον Κολοσσό, τον οποίο θεωρώ κομμάτι της ζωής μου, κι έχει βγάλει πολλούς παίκτες όπως τον Μάικ Τζέιμς, τον Νίκο Παππά και πολλούς ακόμα. Επειδή μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά, προσπάθησα να βοηθήσω και ειδικά τον Μάικ ήμουν σίγουρος πως είναι για μεγάλα πράγματα. Ήταν σε ένα παιχνίδι με την Ελευσίνα και είχαμε βγει και οι δύο MVP. Μιλάμε και έχουμε επικοινωνία, είναι καλό ότι δεν ξεχνάει τις φιλίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι ο Μάικ στον τρόπο παιχνιδιού του, με λίγο διαφορετική ταχύτητα και ωριμότητα. Είναι ένας παίκτης με πολλά καλά στοιχεία».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x