Ελλάδα

Τσίκληρας: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια όλη τη σεζόν»

Στην προσπάθεια των παικτών του Ιωνικού Νικαίας όλη τη σεζόν και όχι μόνο στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Άγγελος Τσίκληρας μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Ο Άγγελος Τσίκληρας τόνισε πως όταν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παίξει το μπάσκετ του στο δεύτερο ημίχρονο του αποψινού αγώνα δεν είχαν τύχη, όμως θεωρεί πως ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και πως δεν τους σεβάστηκαν όσο περίμεναν οι αντίπαλοι.

Αναλυτικά: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το σημερινό ματς. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα. Θέλω να σταθώ στα δικά μας παιδιά, τα οποία έκαναν τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά, με αποκορύφωμα το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου όπου πήραμε την πρόκριση για τα playoffs.

Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είπαμε να το ευχαριστηθούμε σε κάθε φάση και σε κάθε κατοχή. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Ίσως ο Παναθηναϊκός δεν μας αντιμετώπισε με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε. Απλά, δείξαμε ότι δεν τον φοβηθήκαμε. Τον σεβόμαστε, για όνομα του Θεού. Προσπαθήσαμε, ωστόσο, να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x