Euroleague

Βόμβα: «Τελειώνει» από την ΤΣΣΚΑ ο Τζέιμς!

Στα άκρα φέρονται να έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις της ΤΣΣΚΑ με τον Μάικ Τζέιμς, με το «διαζύγιο» θα θεωρείται θέμα χρόνου!

Μετά τον… καπνό άρχισε να φαίνεται και η… φωτιά στο θέμα του Μάικ Τζέιμς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Το τελευταίο διάστημα στον Τύπο του εξωτερικού, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησης του Αμερικανού γκαρντ από την «ομάδα του στρατού». Οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ οριακό σημείο και αυτή την στιγμή το σενάριο που επικρατεί είναι αυτό του «διαζυγίου»!

Σύμφωνα με τον Ντονάτας Ούρμπονας, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν πήρε στην αποστολή τον Τζέιμς για το Βερολίνο και την αναμέτρηση με την Άλμπα (27/1). Από την άλλη, Ιταλός δημοσιογράφος πάει το θέμα ένα βήμα παραπάνω, θεωρώντας πως ο Αμερικανός είναι ήδη στην έξοδο.

Ήδη, η σεζόν ξεκίνησε με πρόβλημα ανάμεσα στον Τζέιμς και την ΤΣΣΚΑ. Τον περασμένο Νοέμβριο, υπήρξε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Ιτούδη, σε ένα ματς με τη Χίμκι, για τη VTB League. Ο Αμερικανός «πλήρωσε» το πειθαρχικό του παράπτωμα με αποκλεισμό από το παιχνίδι με την Μπασκόνια, για την Ευρωλίγκα.

Τώρα πρόσφατα, ο Αμερικανός φέρεται έντονα δυσαρεστημένος από την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να μην του χορηγήσει ειδική άδεια, ώστε να μεταβεί στις ΗΠΑ, για να παραστεί στην κηδεία του παππού του. Το γεγονός αυτό, φέρεται να ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τζέιμς και έτσι οι δύο πλευρές να οδεύουν ολοταχώς για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετακόμισε το 2019 στη Μόσχα, ενώ το 2020 υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με την ΤΣΣΚΑ, μέχρι το 2023.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x