Ελλάδα

Τζένεραλ μάνατζερ Περιστερίου: «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στο Περιστέρι η ήττα του στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Προμηθέα Πάτρας.

Την επόμενη… ημέρα κοιτούν ήδη στο Περιστέρι, μετά την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Προμηθέα Πάτρας.

Οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων είναι χαρούμενοι με τη συμμετοχή τους στον τελικό του τουρνουά, αλλά από την άλλη υπάρχει και η πικρή γεύση της ήττας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου, μίλησε ο τζένεραλ μάνατζέρ του, Γιώργος Πανταζόπουλος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σ’ έναν πολύ σημαντικό θεσμό όπως το Super Cup που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μετά την χαρά μας όμως για την συμμετοχή, μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε και θα μπορούσαμε να τον έχουμε κατακτήσει. Αυτό θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον σύλλογο και την ιστορία του» και συνέχισε:

«Παρ’ ολ’ αυτά συνεχίζουμε στο πλάνο μας, γιατί πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Αυτά τα στοιχεία είναι που καθιερώνουν έναν σύλλογο. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και έχει γίνει πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο, όπου παίζουμε όλα τα παιχνίδια ως ίσος προς ίσον».

Τέλος, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα: «Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Έχουμε μπροστά μας τρεις μεγάλες διοργανώσεις (σ.σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League) και θέλουμε να φτάσουμε και στις τρεις όσο πιο μακριά μπορούμε».

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x