Γενικά

Στην Ταϊβάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέρεμι Λιν

Ο Τζέρεμι Λιν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ανακοινώθηκε από τους Καοσιούνγκ Στίλερς, ομάδα της Ταϊβάν, χώρα από την οποία κατάγεται.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Τζέρεμι Λιν.

Ο Αμερικανός με καταγωγή από την Ταϊβάν ανακοινώθηκε από τους Καοσιούνγκ Στίλερς, ομάδα που αγωνίζεται στην P. League+, ένα από τα τρία επαγγελματικά πρωταθλήματα μπάσκετ της Ταϊβάν.

Ο 34χρονος γκαρντ έπαιξε για τελευταία φορά στο κινέζικο πρωτάθλημα και την Γκουανγκζού Λουνγκ Λάιονς, όπου είχε μέσο όρο 6,9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε επτά παιχνίδια. Μάλιστα, του επιβλήθηκε πρόστιμο από τον πρώην σύλλογό του τον Δεκέμβριο επειδή μίλησε ανοιχτά για τους αυστηρούς ελέγχους της Κίνας για τον COVID-19. Αμέσως μετά, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

O «Linsanity» έκανε μεγάλη καριέρα εννέα σεζόν στο ΝΒΑ, με μέσους όρους 11,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 480 παιχνίδια με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Νιου Γιορκ Νικς, Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς, Σάρλοτ Χόρνετς, Μπρούκλιν Νετς, Ατλάντα Χοκς, και Τορόντο Ράπτορς.

Ο Λιν άφησε το ΝΒΑ το 2019 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το Τορόντο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιστρέψει εκεί μέσω της G League και των Σάντα Κρουζ Γουόριορς το 2021.

Yπενθυμίζουμε ότι στην Ταϊβάν, όμως σε διαφορετική λίγκα, αγωνίζεται εδώ και μερικούς μήνες ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ένας ακόμη πρώην πολύ μεγάλος σταρ του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x