Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Τζήμας: «Δύσκολο να κάνεις προπόνηση με έξι και επτά άτομα»

Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα στάθηκε ο προπονητής του Φάρου, Γιάννης Τζήμας, ενόψει του παιχνιδιού με τον Αμύντα στο Κλειστό της «ΠΥΡΚΑΛ» το Σάββατο (29/10)

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Φάρος αντιμετωπίζει θέματα τραυματισμών, καθώς μέχρι στιγμής έχει στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπατή, Λιακόπουλου και Σκορδίλη.

Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τον Γιάννη Τζήμα, ειδικά ενόψει του αγώνα με τον Αμύντα, το Σάββατο (29/10) στο Κλειστό της «ΠΥΡΚΑΛ», ο οποίος είναι ο πιο δύσκολος κατά τον προπονητή, όπως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Τζήμας

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Η νίκη απέναντι στην Καβάλα ήταν η τρίτη συνεχόμενη από την αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν μια πολύ σημαντική επικράτηση από μία ομάδα που πιέζει σ’ όλο το γήπεδο, έχει ενθουσιασμό και μια πολύ καλή έδρα. Εμείς κάναμε ένα καταπληκτικό διαβασμένο τρίτο δεκάλεπτο που δεχτήκαμε μόλις οκτώ πόντους, «χτίσαμε» μία διαφορά και εκμεταλλευόμενοι τη διάθεση των παικτών μας, καλύψαμε τα μεγάλα κενά του Μπατή, του Λιακόπουλου και του Σκορδίλη και πετύχαμε μία φοβερή νίκη. Προσωπικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καβάλα και τους ανθρώπους της για όσα πέρασα τρία χρόνια, για τις τιμές που μου κάνανε και τον τρόπο που μου φέρθηκαν και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου».

Για την καθημερινότητα της ομάδας: «Αυτή η βδομάδα είναι δύσκολη για εμάς με συσσωρευμένα προβλήματα και με πολλή κούραση σε κάποιους παίκτες που έχουν υπερβάλλει εαυτούς. Παλεύουμε όμως. Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση και εγωισμό και αυτό μας βγάζει μία αισιοδοξία να παλέψουμε».

Για το ματς με τον Αμύντα: «Μας περιμένει το Σαββατιάτικο ματς με τον Αμύντα. Το πιο δύσκολο πιστεύω από τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Ο Αμύντας είναι μία ομάδα με τρομερή ενέργεια, αυτοματισμούς, γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και πρέπει να βγάλουμε ένα καταπληκτικό πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι δύσκολο να κάνεις προπόνηση με έξι και επτά άτομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x