Γενικά

Άφησε τα παρκέ και ασχολείται με το 3x3 ο Τζίμερ Φριντέτ!

Ο Τζίμερ Φριντέτ άφησε τα παρκέ και πλέον ασχολείται με το μπάσκετ 3x3, θέλοντας να κατέβει με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Τζίμερ Φριντέτ!

Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, άφησε τα παρκέ, αλλά εξακολουθεί να ασχολείται με το μπάσκετ. Μετά το «τριφύλλι», ο Αμερικανός έπαιξε για ακόμη έναν χρόνο στην Κίνα και από το καλοκαίρι του 2021 δεν έχει παίξει ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως παίζει 3x3 και μάλιστα έχει πρόταση από την εθνική των ΗΠΑ με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

«Έχω προτάσεις από διάφορες χώρες. Ωστόσο, το θέμα πλέον δεν είναι τα χρήματα για μένα, αλλά ο τρόπος ζωής», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης των «πράσινων» στο «poststar.com» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια:

«Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με το 3x3. Έχω πρόταση από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ να παρακολουθήσω προπονήσεις και αν ενδιαφέρομαι να παίξω και να βοηθήσω να προκριθεί η ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Θα είναι ωραίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x