Γενικά

Ακούγεται για ομάδα της Αυστραλίας στην οποία έχει μετοχές ο Τζον Γουόλ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζον Γουόλ είναι στη μεταγραφική λίστα των Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φίνιξ, ομάδα της οποίας είναι ένας εκ των ιδιοκτητών.

Eνδιαφέρον από Αυστραλία για τον Τζον Γουόλ!

Ο Αμερικανός γκαρντ, του οποίου η καριέρα στο ΝΒΑ έχει πάρει εδώ και χρόνια την κατιούσα, ακούγεται έντονα για την ομάδα της NBL, Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν Φίνιξ. Οι Φίνιξ, συγκεκριμένα, τον έχουν στην κορυφή της λίστας για τον πλέι μέικερ της επόμενης σεζόν, όπως αναφέρει η Herald Sun.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως από το 2020, ο Γουόλ έχει γίνει ένας εκ των ιδιοκτητών της συγκεκριμένης ομάδας. Οι κανονισμοί, ωστόσο, της NBL δεν απαγορεύουν να είναι κάποιος παίκτης και ιδιοκτήτης, κάτι που είχε συμβεί και με την περίπτωση του Άντριου Μπόγκουτ πριν λίγα χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Τόμι Γκριρ, δεν διέψευσε την είδηση, αναφέροντας επίσης ως πιθανή προσθήκη τον Ντάντε Έξουμ, Αυστραλό παίκτη της Παρτίζαν.

«Εάν είτε ο Ντάντε είτε ο Τζον είναι έτοιμοι να παίξουν στο NBL, φυσικά, θα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το διευκολύνουμε», είπε στην Herald Sun.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x