Euroleague

Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλος προπονητής ο Ίβκοβιτς»

Προσηλωμένοι στο δύσκολο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και όχι στα playoffs της Ευρωλίγκας, είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Αν και έχουμε ήδη προκριθεί στα playoffs, θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές. Έχουν ποιότητα και γεμάτο ρόστερ, ενώ προπονούνται από τον μεγάλο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Έχουμε κάνει ένα εξαιρετικό comeback με οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία μας παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Αναντολού Εφές. Θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τα playoffs την Πέμπτη το βράδυ», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βινς Χάντερ, είπε: «Οι προπονητές μας, μας έχουν ήδη πει πως οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλοί, με γεμάτο ρόστερ και ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε πως υποχρέωσή μας είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε άλλη μία νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να επικεντρωνόμαστε σε κάθε ματς ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x