Γενικά

Τζοσάια Τζόνσον: Το παιδί χωρίς πόδια που κατάφερε να μπει στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου του!

Ο Τζοσάια Τζόνσον γεννήθηκε χωρίς πόδια αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να γίνει μέλος της ομάδα μπάσκετ του σχολείου του.

Το γεγονός ότι γεννήθηκε χωρίς πόδια δεν σταμάτησε τον Τζοσάια Τζόνσον από το να κυνηγήσει το όνειρο του, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου του.

«Για εμένα ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω, δεν θέλω να με υποτιμάει κανείς επειδή δεν έχω πόδια. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι τόσο άνθρωπος όσο εσύ, ότι είμαι τόσο καλός παίκτης όσο εσύ, εάν όχι καλύτερος. Όταν ο coach με ενημέρωσε ότι έγινα μέλος της ομάδας, προσπάθησα να περιορίσω την χαρά μου όσο μου μιλούσε. Ωστόσο, μόλις ξεκίνησα τις προπονήσεις ήμουν πολύ ευτυχισμένος», δήλωσε σε αμερικανικό μέσο ο Τζόνσον.

«Είναι σε κάθε προπόνηση παρών, δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη σου για αυτόν. Κάθε μέρα προσπαθεί για το καλύτερο, είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους μας», ανέφερε ο προπονητής του Τζόνσον.

«Έχει βελτιώσει την αυτοπεποίθηση μου εντός αλλά κυρίως εκτός παρκέ. Μας εμπνέει όλους καθημερινά, και μας υπενθυμίζει ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα σε αυτή την ζωή», τόνισε ο συμπαίκτης του Μάλακαι Λόβλες.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, και στο Γυμνάσιο Μουρ του Λούιβιλ βρίσκεται το πιο τρανό παράδειγμα.





Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x