Γενικά

Καλά πήγε αυτό: Τελευταία τερμάτισε η ομάδα του Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ταϊβάν!

Οι Ταογιουάν Λέοπαρντς δεν... βελτιώθηκαν και τόσο με την απόκτηση του Ντουάιτ Χάουαρντ, με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Δεν έκλεισε και τόσο καλά η πρώτη χρονιά του Ντουάιτ Χάουαρντ στην Ταϊβάν!

Ο πρώην σπουδαίος ΝΒΑερ μετακινήθηκε στην ασιατική χώρα έχοντας σκοπό να κάνει... πλάκα, όμως αυτό που σίγουρα δεν περίμενε είναι η νέα του ομάδα, Ταογιουάν Λέοπαρντς, να τερματίσει τελευταία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας!

Πράγματι, παρόλο που είχαν τον «Superman» στη σύνθεσή τους, οι Λέοπαρντς μόνο... σούπερ ομάδα δεν ήταν, καθώς κατόρθωσαν να χάσουν σε 23 από τα 29 παιχνίδια τους, τερματίζοντας στη μοναδική από τις έξι θέσεις της βαθμολογίας που δεν οδηγέι στα playoffs! Τυπικά, απομένει και μία ακόμη αγωνιστική, όμως βρίσκονται δύο νίκες μακριά από την πέμπτη θέση, επομένως θα είναι σίγουρα... ουραγοί.

Παρόλα αυτά, δύσκολα μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ γι' αυτό το «ναυάγιο», καθώς ο Αμερικανός σέντερ έγραψε τρομερά νούμερα με 23.2 πόντους (2ος στη λίγκα), 16.2 ριμπάουντ (1ος στη λίγκα) και 5 ασίστ (4ος στη λίγκα) σε 20 παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x