Euroleague

Χεζόνια: «Φταίω και εγώ, μέρος της ήττας ανήκει σε εμένα»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Μπαρτσελόνα για το ντεμπούτο του και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο η πολύ καλή του εμφάνιση δεν έφτασε στο «τριφύλλι» που γνώρισε την ήττα 77-85 από την Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο 26χρονος Κροάτης αναφέρθηκε στην πρώτη του παρουσία με τον Παναθηναϊκό κόντρα στην πρώην ομάδα του, αναλαμβάνοντας μάλιστα μερίδιο ευθύνης για την ήττα. Παράλληλα, στάθηκε και στον κόσμο του συλλόγου, αλλά και στον προπονητή, Όντεντ Κάτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια στην κάμερα της Nova:


«Μέρος της ήττας ανήκει σε μένα, φταίω κι εγώ. Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Euroleague. Ήταν λίγο συναισθηματική στιγμή για μένα που έπαιζα απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Μετά από έξι μήνες δεν είχα καλές ανάσες στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα όμως πήγαν καλά για μένα, όχι όμως και για την ομάδα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Είμαι ευγνώμων και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, με νοιάζει μόνο η ομάδα και να είμαι εκεί ψηλά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια της ομάδας).

Αν και είμαι αρκετά ντροπαλός, προσπαθώ να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν στα social. Ο Κάτας κάνει καταπληκτική δουλειά, μας στέλνει εκεί που πρέπει και νομίζω θα αποτελέσουμε δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x