Ευρώπη

Ζενίτ: Τον Φεβρουάριο θα πάει στην Αγία Πετρούπολη ο Μπλακ

Προς τις αρχές Φεβρουαρίου περιμένουν στη Ζενίτ την άφιξη του Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος έχει υπογράψει από τα μέσα Ιανουαρίου.

Από τα μέσα Ιανουαρίου, η Ζενίτ έχει κλείσει μία πολύ σημαντική προσθήκη για τη φροντ λάιν της, υπογράφοντας τον Ταρίκ Μπλακ.

Ωστόσο, ο πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει καταφέρει ακόμη να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη, εξαιτίας της γραφειοκρατίας και των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Από ‘κει και πέρα, τζένεραλ μάνατζερ της ρωσικής ομάδας, Αλεξάντερ Τσερκόβνι, ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο πρώην ΝΒΑer θα ενσωματωθεί στη Ζενίτ στις αρχές Φεβρουαρίου. Άρα, είναι πολύ πιθανό να βρουν και οι «αιώνιοι» απέναντί τους τον Μπλακ, αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής ματς τη Ζενίτ στις 17/2, ενώ ο Ολυμπιακός την υποδέχεται στις 12/3.

«Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη επιθυμία των φιλάθλων να δουν τον Ταρίκ Μπλακ. Και εκείνος ανυπομονεί να αγωνιστεί. Κάνουμε κάθε προσπάθεια για να έρθει το συντομότερο. Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης μία διαδικασία που παίρνει μέρες, τώρα χρειάζεται εβδομάδες. Είναι το θέμα των εγγράφων και των περιορισμών που υπάρχουν σε Ρωσία και ΗΠΑ. Κάτι αντίστοιχο είχαμε υποστεί και το καλοκαίρι με την απόκτηση των ξένων παικτών, οπότε γνωρίζουμε τη διαδικασία. Ωστόσο, τώρα έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο, καθώς έχουν αλλάξει τα πρωτόκολλα στις ΗΠΑ», δήλωσε αρχικά ο Αλεξάντερ Τσερκόβνι στην ιστοσελίδα «sport-express.ru», για να ερωτηθεί στη συνέχεια το πότε αναμένεται ο Αμερικανός στην Αγία Πετρούπολη:

«Ελπίζουμε όλοι ότι θα έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x