Ελλάδα

Ζέρβας: «Καμία ανησυχία για Σλούκα»

Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να αγχώνονται για το θέμα Σλούκα παρά τις εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Προ των πυλών ο Τζένκινς.

Καμία ανησυχία με Σλούκα στον Ολυμπιακό, έτοιμος για Πειραιά ο Τζένκινς.

Τα τελευταία νέα των Πειραιωτών μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Βάιο Τσούτσικα-Βασίλη Βέργη ο Νίκος Ζέρβας. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, δεν προκύπτει άγχος από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» παρά το γεγονός ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχίσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενέρ.

Ο σύλλογος της Τουρκίας αναμένεται να προτείνει μειώσεις 30% στους παίκτες και αρκετοί από αυτούς δεν θα τις δεχτούν. Ανάμεσά τους θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες και ο Κώστας Σλούκας. Οι οριστικές εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση πρόκειται να σημειωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας. Με τον Τσαρλς Τζένκινς θα συνεργαστεί εκ νέου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως επιβεβαιώνουν και οι Σέρβοι. Ανεβαίνει στη λίστα του Έλληνα τεχνικού ο γκαρντ της Γαλατάσαραϊ, Άαρον Χάρισον.

Κοντά σε ανανέωση με τον Σάσα Βεζένκοφ είναι ο Ολυμπιακός, όπως σας έχει ενημερώσει το sport-fm.gr από την Πέμπτη και ίσως υπάρξουν νεότερα εντός της ημέρας. Αν σημειωθεί απρόοπτο και δεν υπογράψει ο 25χρονος φόργουορντ, θα ψάχνει λύση τύπου… Πόιθρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x