Ελλάδα

Ζέρβας: «Πρέπει να είναι προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις του ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον μπασκετικό Ολυμπιακό ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε συνέχεια προηγούμενου ρεπορτάζ του, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και υπογράμμισε πως ο παίκτης «δεν έχει διάθεση να φύγει. Είναι προσεκτικός σε κάθε βήμα του και το σκέφτεται αρκετά πριν προχωρήσει. Πρέπει να τον ανταμείψει ο Ολυμπιακός και είμαι σίγουρος για αυτή την άποψη. Η υπόθεση του Βεζένκοφ είναι άμεσα συνδεδεμένη και με άλλες υποθέσεις».

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την επικείμενη παραμονή του Ζαν-Σαρλ, αλλά περίμενε πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει πρώτα ένα θέμα εκ των Πρίντεζη ή Σπανούλη που περιμένουμε προσεχώς να έχει λυθεί.

Στη συνέχεια, είπε: «Αν μείνει ο Ζαν Σαρλ, ο Βενζένκοφ, ο Πρίντεζης, θα πάει για ένα βασικό πεντάρι και ίσως έναν Έλληνα (Κακλαμανάκη και Καββαδά). Έχει λίγη δουλειά στην φορντ λάιν. Όλα τα λεφτά, βέβαια, είναι στα γκαρντ. Θα πάρει δύο παίκτες. Θα παίξει σημαντικό ρόλο τι θα γίνει με τον Σπανούλη. Πιστεύω ότι θα πάει για 3 στη συγκεκριμένη θέση, αν παίζει και στην Α1».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x