Μουντομπάσκετ 2014

Ζήσης: «Είμαστε έτοιμοι για όλα» (Web TV)

«Ο αντίπαλος θα είναι έτοιμος για πόλεμο. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα»… Ο Νίκος Ζήσης έστειλε το σύνθημα - πρόκρισης για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Σερβία.

Δια στόματος Νίκου Ζήση το ξεκάθαρο σύνθημα - πρόκρισης στην Εθνική για το παιχνίδι με την Σερβία.

«Ο αντίπαλος θα είναι έτοιμος για πόλεμο. Θα προσπαθήσει να μας εκνευρίσει», τόνισε –αρχικά- ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας για να προσθέσει λίγο αργότερα...

«Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα».

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Ο Ζήσης στάθηκε –αρχικά- στη χθεσινή ημέρα ξεκούρασης της Εθνικής.

«Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε μια μέρα και ήμερα αρχίσαμε την προετοιμασία. Περιμένουμε έναν σκληρό και δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπασκετική παιδεία. Μετά τη σημερινή προπόνηση και το τελευταίο μίτινγκ αύριο θα είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον πολύ μεγάλο αγώνα», τόνισε και συνέχισε:

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε παίξει πολλούς επίσημους αγώνες με τους Σέρβους. Η τελευταία μεγάλη νίκη ήταν το 2011. Η προϊστορία είναι πιο πολύ για τα ΜΜΕ. Ο αγώνας της Κυριακής είναι διαφορετικός. Το θέμα είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας κι αν το καταφέρουμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Ο αντίπαλος θα είναι έτοιμος για πόλεμο. Θα προσπαθήσει να μας εκνευρίσει, να βρει τα αδύνατα σημεία μας και να μας κερδίσει. Σε τέτοια ματς όλα πρέπει να τα περιμένεις, μπορεί ένα κακό δίλεπτο να είναι καθοριστικό», ανέφερε ο αρχηγός και συνέχισε:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα, έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που συνδυάζουμε τις νίκες με όμορφο μπάσκετ που χαίρεται ο κόσμος. Αν όμως χάσουμε τώρα, ο περισσότερος κόσμος δεν θα θυμάται τι προηγήθηκε».

Τέλος ο Νίκος Ζήσης ξεκαθάρισε για το κίνητρο και η διάθεση όλων των διεθνών για την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής:

«Η ομάδα έχει μέλλον, αλλά εμείς κοιτάμε το παρόν και αυτό είναι την Κυριακή. Όποιον αγώνα και να παίζεις, ειδικά με την Εθνική, θέλεις να τον κερδίσεις. Πόσω μάλλον έναν υπέρ πάντων αγώνα σαν αυτόν της Κυριακής. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για κίνητρο. Υπάρχει τεράστια θέληση, ειδικά μετά τις τελευταίες αποτυχίες. Το να βρεις κίνητρο για να τα δώσεις όλα, να έχεις συγκέντρωση και θέληση θα είναι και στις δύο ομάδες σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x