F1

Στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη στην Ισπανία ο Φερστάπεν και η Red Bull!

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε ο Μαξ Φερστάπεν, μετά την νίκη του στο Grand Prix της Βαρκελώνης. Προσπέρασε στη βαθμολογία τη Ferrari και η Red Bull.

Ο Μαξ Φερστάπεν έφτασε τους 110 βαθμούς μετά από την νίκη του στο Grand Prix της Βαρκελώνης, σκαρφαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρώτη θέση και άφησε τον άτυχο της ημέρας Σαρλ Λεκλέρ στην 2η με 104.

Ο Μονεγάσκος μέχρι και σήμερα βρισκόταν στην κορυφή της Βαθμολογίας, ωστόσο ένα μηχανικό πρόβλημα (το πρώτο στην χρονιά για την Ferrari), τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Σημαντικούς βαθμούς κατάφεραν να πάρουν Πέρες και Ράσελ, με τον πιλότο της Mercedes να φτάνει τους 74 πόντους και ανέβηκε στην 4η θέση. Στην 3η παρέμεινε ο Μεξικανός, που έφτασε τους 85 βαθμούς.

Ο Λιούις Χάμιλτον που είχε την σύγκρουση με τον Μάγκνουσεν στην αρχή του αγώνα, εν τέλει κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, φτάνοντάς τους 46 βαθμούς μέσα στην χρονιά. Αυτό μάλιστα είναι δείγμα πως η Mercedes επιστρέφει δυναμικά.

Βαθμολογία F1: Στην κορυφή Red Bull και Φερστάπεν!

Βαθμολογία F1: Στην κορυφή Red Bull και Φερστάπεν!

Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, το 1-2 που έκαναν οι πιλότοι της Red Bull της έδωσαν την πρωτιά, αφού έφτασαν τους 195 βαθμούς, προσπερνώντας την Ferrari που έφτασε τους 169 πόντους. Στους 120 βαθμούς έφτασε η Mercedes που βρίσκεται στην 3η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Βαθμολογία F1: Στην κορυφή Red Bull και Φερστάπεν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x