Bet Προφέσορας

Champions League με μεγάλες αποδόσεις!

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League αναμένεται να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις και ελκυστικές αποδόσεις.

Τελειώνουν τα ψέματα για τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στους ομίλους του φετινού Champions League αφού η 6η αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει και τα εναπομείναντα ανοιχτά μέτωπα.

Στον πρώτο όμιλο, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ θα παλέψουν για την 1η θέση, με τις δύο ομάδες να έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις σε Μπριζ και Μονακό. Και στις δύο αυτές αναμετρήσεις το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με το over 2,5 για καλύτερη τιμή.

Στο δεύτερο γκρουπ, η Τότεναμ ορίζει τη μοίρα της, αφού με διπλό στην έδρα της «αδιάφορης» Μπαρτσελόνα (σε απόδοση 3.20 στο pamestoixima.gr) θα εξασφαλίσει τη 2η θέση.

Από την άλλη, η Ίντερ αναμένεται να «ξεπαστρέψει» την Αϊντχόφεν και να περιμένει το δώρο των Καταλανών.

Στον τρίτο όμιλο, έχουμε το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, Λίβερπουλ-Νάπολι, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού. Οι «κόκκινοι» ψάχνουν νίκη με 1-0 σε απόδοση 9.00 στο pamestoixima.gr ή με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Την ίδια ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα και λογικά θα φτάσει ένα άνετο διπλό.

Από το 4ο γκρουπ το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η 3η θέση. Η Γαλατασαράι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα αφού με «τρίποντο» επί της αδιάφορης Πόρτο σε απόδοση 2.30 στο pamestoixima.gr θα συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και δεν θα μπλέξει σε σενάρια. Από την άλλη, η Λοκομοτίβ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σάλκε και θέλει μόνο το διπλό (σε απόδοση 3.90 στο pamestoixima.gr) και παράλληλα γκέλα των Τούρκων.

Ο 5ος όμιλος μοιάζει πολύ αδιάφορος, αφού μόνο η μάχη για την 1η θέση έχει ενδιαφέρον. Ο Άγιαξ με νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου 3.55 στο pamestoixima.gr θα πάρει την πρωτιά, ενώ η μάχη της ΑΕΚ στη Λισσαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα δεν έχει κάτι ελκυστικό.

Στο 6ο γκρουπ, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να «καθαρίσει» τη Χοφενχάιμ και να ξεμπερδέψει με την πρωτιά, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ αναζητά μια νίκη κόντρα στη Λιόν 2.30 στο pamestoixima.gr προκειμένου να της «κλέψει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον 7ο όμιλο, η Ρεάλ αναμένεται να ξεσπάσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία υποδέχεται στη Μαδρίτη, ενώ στο Βικτόρια Πλζεν-Ρόμα οι Τσέχοι θέλουν να τη νίκη 2.70 στο pamestoixima.gr για να σφραγίσουν την 3η θέση και να μην «μπλέκουν».

Τέλος, για το 8ο γκρουπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στη Βαλένθια για το διπλό 2.90 στο pamestoixima.gr και περιμένει απώλεια βαθμών της Γιουβέντους για να της πάρει την 1η θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x