Bet Προφέσορας

«Ξεμπλοκάρουν» Αζάρ και Ζεσούς

Σπουδαία μονομαχία στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Την ευκαιρία να μπει και πάλι στο κόλπο για τον τίτλο έχει η Τσέλσι, που φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι για τη 16η αγωνιστική και με μια νίκη θα την πλησιάσει στους 7 πόντους. Η ομάδα του Σάρι έχει «πετάξει» αρκετούς βαθμούς εδώ και ένα μήνα, αλλά στο γήπεδό της παραμένει αήττητη από τον Απρίλιο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ιταλό τεχνικό είναι η δυστοκία του Εντέν Αζάρ, ο οποίος έχει να σκοράρει από τις 7 Οκτωβρίου κι ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να κουβαλήσει βαρύ φορτίο στο εν λόγω ματς.

Η λογική λέει πως ο 27χρονος θα έχει πολλές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία και γι’ αυτό θα τον εμπιστευτούμε ως σκόρερ από την πλευρά των γηπεδούχων περιμένοντας παράλληλα να σπάσει την «κακοδαιμονία».

Από την άλλη πλευρά, ο φορ Ζεσούς έχει να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι εδώ και 4 μήνες! Ο Βραζιλιάνος στράικερ ήταν εντυπωσιακός στο προ μηνός παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ πετυχαίνοντας χατ-τρικ, όμως εκείνο ήταν απλά μια παρένθεση.

Προσμένοντας από τον 21χρονο να έχει πιο ενεργό ρόλο λόγω και της απουσίας του Αγουέρο, θα τον στηρίξουμε για να σκοράρει και να «ξεμπλοκάρει» επιτέλους. Ο συνδυασμός να βρουν δίχτυα στο Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, τόσο ο Αζάρ, όσο και ο Ζεσούς, πληρώνει 6.50 στο pamestoixima.gr.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:

Τσέλσι – Μάντσεστερ ΣίτιΝα σκοράρουν και ο Αζάρ και ο Ζεσούς 6.50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x