Bet Προφέσορας

Ράσφορντ και Ομπαμεγιάνγκ στο… επίκεντρο

Το σπουδαίο ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ θα μας απασχολήσει από το σημερινό πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη σημαντικότερη αναμέτρηση του δεύτερου μέρους της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Εδώ, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική κατάσταση, με τους «κόκκινους διαβόλους» να… παραπατούν και τους «κανονιέρηδες» να έρχονται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στους παίκτες που περιμένουμε να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ματς. Από τη μία, προσμένουμε από τον επιθετικό Μάρκους Ράσφορντ να… βγει μπροστά και να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Άλλωστε, ο 21χρονος φορ κόντρα στην Άρσεναλ (το 2016) έχει κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη πλευρά, θα σταθούμε στο «κανόνι» του Έμερι, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο 29χρονος πυροβολεί κατά ριπάς από την αρχή του πρωταθλήματος (12 γκολ σε 14 αγώνες), ενώ σκόραρε (8 φορές συνολικά) στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στην Πρέμιερ Λιγκ και την Κυριακή έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σημειώνοντας 2 γκολ κόντρα στην Τότεναμ.

Ολοκληρώνοντας τη σημερινή στήλη, περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, αφού οι αμυντικές γραμμές και των δύο ομάδων δεν θεωρούνται και οι πιο στιβαρές του κόσμου. Περιμένουμε λοιπόν γκολ και από τις δύο πλευρές: το ενδεχόμενο να σκοράρει τόσο ο Ράσφορντ, όσο και ο Ομπαμεγιάνγκ πληρώνει 7.00 στο www.pamestoixima.gr.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ Να σκοράρουν και ο Ράσφορντ και ο Ομπαμεγιάνγκ 7.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x