Europa League

Βιεϊρίνια: «Θα υποφέρει, αλλά θα περάσει η Μπενφίκα»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προέβλεψε δύσκολο βράδυ για την Μπενφίκα απόψε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και ότι οι «αετοί» θα πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Europa League. Εγκώμια για την Τούμπα.

Πρόκριση της Μπενφίκα, αν και περιμένει οι «αετοί» να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες τουλάχιστον στον αποψινό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προέβλεψε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα και έδωσε τα φώτα του.

«Είναι η χειρότερη έδρα για κάθε αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι φανταστική, από άλλον κόσμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους. Η Μπενφίκα είναι το φαβορί, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει στην Ελλάδα. Θα υποφέρει στον πρώτο αγώνα, αλλά πιστεύω πως θα περάσει γιατί είναι καλύτερη ομάδα», δήλωσε ο εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ.

Παράλληλα ανέλυσε τον ΠΑΟΚ και τα ατού του. «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταθερότητα σαν ομάδα και παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις. Ο Λίνο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και σεντράρει πολύ καλά. Ο Αθανασιάδης είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή και δεν χάνει πολλές ευκαιρίες. Ο Σαλπιγγίδης έχει επίσης την αίσθηση του γκολ και πατάει σε όλο το μήκος του γηπέδου. Το καλό για την Μπενφίκα είναι πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νάτχο, αλλά υπάρχει ο Λούκας που είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Κάτσε μπορεί να μη γεμίζει το μάτι με τα σωματικά του προσόντα, αλλά είναι πολύ καλός αμυντικός χαφ, ενώ υπάρχει και ο Μαντούρο που είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Φυσικά υπάρχει και ο Κατσουράνης, που τον ξέρουν όλοι στην Πορτογαλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x