Πόλο

Βλάχος: «Αξίζαμε και τον φετινό τίτλο»

Στο δίκαιο και της φετινής κατάκτησης της Α1 πόλο ανδρών στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Εθνικό.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως αφιερώνουν τον τίτλο στον κόσμο τους που δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο κολυμβητήριο, στάθηκε στα ρεκόρ που «σπα» κάθε χρόνο η ομάδα του και ζήτησε διάκριση και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος αν και η ατμόσφαιρα είναι κάπως περίεργη. Δεν είναι σαν μια ημέρα γιορτής και φιέστας. Το αξίζαμε και το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε καθαρά και δίκαια πρωταθλητές. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Για πρώτη φορά δεν τον έχουμε εδώ μαζί μας να γιορτάσουμε ένα τρόπαιο. Ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν και άλλα να είμαστε όλοι μαζί.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των ρεκόρ. Ξεπερνάμε τα δικά μας ρεκόρ και θα συνεχίσουμε. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί πολλά χρόνια. Αυτό είναι σημάδι εξαιρετικής λειτουργίας, σχέσεων διοίκησης-παικτών-κόσμου. Όλα αυτά συνθέτουν τα αποτελέσματα που βλέπει ο κόσμος και τις επιτυχίες. Δεν θα μάθουμε ποτέ που θα φτάναμε στην Ευρώπη.

Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και φέτος. Να φτάσουμε ψηλά. Πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Είχε επενδύσει η διοίκηση και σε αυτήν τη χρονιά. Η πανδημία μας πήγε πίσω και τα όνειρα πολλών, όχι μόνο τα δικά μας, καταστράφηκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x