Πόλο

Βλάχος: «Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, αλλά μέτρησε η ποιότητά μας»

Στη μεγαλύτερη ποιότητα του Ολυμπιακού απέδωσε την άνετη νίκη επί της Βερόνα ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη του τελευταίου ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως με τον τρόπο που παίζει η Βερόνα δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της και πως με την καλή άμυνα έφτασαν στη μεγάλη διαφορά, πως οι ομάδες δεν είχαν πίεση, αφού είχαν προκριθεί ήδη στο φάιναλ 8 και θεωρεί σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά: «Η Βερόνα είναι μια ομάδα που παίζει περίεργα, δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους και από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε. Στην αρχή, δυσκολευτήκαμε, αλλά, στη συνέχεια, δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ποιότητα σαν ομάδα και με την άμυνά μας βρήκαμε το παιχνίδι μας και "χτίσαμε" τη διαφορά. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση και για τους δυο αντιπάλους, καθώς και οι δυο έχουμε προκριθεί στο Final-8.

Θέλαμε να κάνουμε ακόμα μια νίκη, μέσα στο σπίτι μας, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Πάντα για αυτό αγωνιζόμαστε. Η ομάδα αυτή είναι και πάλι στις κορυφαίες της Ευρώπης, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για το σύλλογο του Ολυμπιακού, για το πόλο του Ολυμπιακού, για το ελληνικό πόλο. Εκεί θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε βήμα βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x