Euro 2024

Βλέπει ντέρμπι ο Σάντος

Στα επίσημα της Λεωφόρου θα βρεθεί ο Φερνάντο Σάντος μαζί με τους συνεργάτες του για να δει την κατάσταση των διεθνών λίγες ημέρες πριν από τα μπαράζ με τη Ρουμανία.

Ο Φερνάντο Σάντος, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού -κυρίως- και του Παναθηναϊκού με σκοπό να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των δύο «τελικών». Βέβαια, το πρώτο και κύριο μέλημα είναι οι διεθνείς να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς ώστε να μην έχει απώλειες η Εθνική στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Ρουμάνους.

Την περασμένη Τρίτη επέστρεψε στην Ελλάδα ο Πορτογάλος και αμέσως έπιασε δουλειά. Στο ντέρμπι του Σαββάτου θα τσεκάρει τη φόρμα των παικτών του Ολυμπιακού, δηλαδή τους Μήτρογλου, Μανιάτη, Χολέμπας, Σιόβα, Μανωλά, Σάμαρη και Αβραάμ Παπαδόπουλου εφόσον αγωνιστεί ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων». Από τον Παναθηναϊκό, ο μοναδικός διεθνής στην Εθνική Ανδρών αυτή την περίοδο είναι ο Στέφανος Καπίνο.

Το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος περιλαμβάνει παρακολούθηση αρκετών αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα, ενώ την προσεχή Παρασκευή (08/11) θα ανακοινώσει την αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα δύο ματς με τη Ρουμανία στις 15 και 19 Νοεμβρίου.


Σωτήρης Ταμπάκος


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x