sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η παράνοια στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός που δεν… τραβάει και ο Ελ Αραμπί

Δείτε τα σημεία-κλειδιά από το επεισοδιακό Βόλος-Ολυμπιακός μέσω του sport-fm.gr.

Τα σημεία-κλειδιά από το Βόλος-Ολυμπιακός.

Το sport-fm.gr ρίχνει… δεύτερη ματιά στην αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το ματς που μπήκε στο τέλος σε δεύτερη μοίρα, οι Πειραιώτες που πηγαίνουν αγκομαχώντας και τα μηνύματα από Μασούρα, Ελ Κααμπί και… Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά τα σημεία-κλειδιά


Ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό, επικράτησε η παράνοια: Ο Βόλος κέρδισε έναν βαθμό σε ματς το οποίο δεν είχε… κυκλωμένο, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ασχέτως της κατάστασης και της ψυχολογίας των φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός πέταξε δύο βαθμούς και σίγουρα είναι ο χαμένος ανάμεσα στις δυο ομάδες. Νικητής στο ματς δεν υπήρξε, αλλά σίγουρα επικράτησε η… τρέλα. Παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με… τρία ημίχρονα, καθώς η αναμέτρηση διακόπηκε για 50 λεπτά λόγω των επεισοδίων στις κερκίδες, με τη δράση να μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω της μεγάλης έντασης ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία. Τα φώτα για άλλη μία φορά έφυγαν από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και οι προβολείς στράφηκαν σε άλλα σημεία του γηπέδου. Αντί να ακούγονται συνθήματα από τις κερκίδες, ακουγόντουσαν ήχοι από τις κροτίδες. Αντί οι παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο, τους βλέπαμε με τις φανέλες στο κεφάλι και να αναπνέουν με δυσκολία λόγω δακρυγόνων. Ο Κόστιτς αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και όπως έγινε γνωστό αντιμετώπισε πρόβλημα με την όρασή του. Όταν οι παίκτες φόρεσαν και πάλι τις φανέλες τους, αντί να τους δούμε να παλεύουν για τη νίκη, τους είδαμε να αλλάζουν πάσες προς ένδειξη σεβασμού για τον Κόστιτς. Συνεπώς, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα στην τελική ευθεία…

Ο Ολυμπιακός δεν… τραβάει: Σύμφωνοι, θα μπορούσε ακόμα και έτσι να πετύχει τον στόχο του, περνώντας από τον Βόλο και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πλήρωσε και πάλι ατομικά, ενώ του ακυρώθηκε γκολ στο 89’ με τον Ελ Αραμπί (που κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Ελ Αραμπί) να υποδεικνύεται οφσάιντ στην… τρίχα μέσω VAR. Παίζοντας και με προβλήματα, καθώς στερήθηκε ποιοτικούς παίκτες όπως οι Ποντένσε-Γιόβετιτς, ενώ αγωνίστηκε με άμυνα ανάγκης για σημαντικό διάστημα, αφού ήταν βασικός ο Μπιανκόν, αποβλήθηκε στο 18’ ο Ρέτσος, με τον Ιμπόρα οπισθοχωρήσει για να τον αντικαταστήσει. Κατανοητά όλα αυτά, αλλά η συνολική εικόνα των Πειραιωτών ήταν και πάλι μέτρια, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο φέτος. Συνεχίζουν στο σημείο που βρίσκονται μετά το 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δηλαδή, πάνε και δεν πάνε. Πιθανόν να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη αυτοπεποίθησης και παράλληλα συγκέντρωσης. Το θέμα είναι ότι ο βαθμός που παίρνουν συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» είναι και πάλι χαμηλός.

Μασούρας και Ελ Κααμπί ψήφισαν… Μαρτίνεθ: Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν σε ό,τι αφορά τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Πολλοί θεωρούν τελειωμένο τον Μαρτίνεθ και η φημολογία για τους… διαδόχους του, προτού καν αποτελέσει παρελθόν ο 42χρονος τεχνικός όλο και φουντώνει. Η τελική απόφαση ασφαλώς και ανήκει στη διοίκηση των Πειραιωτών, όπως και στους Άλβες, Κορδόν, Ναβάρο, αλλά υπάρχουν κάποιοι που… αποφάσισαν ήδη το τι θέλουν. Πρόκειται για τους Μασούρα και Ελ Κααμπί, οι οποίοι στα τέρματα που σημείωσαν (ασχέτως αν ακυρώθηκαν στην πορεία), θέλησαν να δείξουν την προτίμησή τους στον Μαρτίνεθ, ενώ προφανώς αυτή η άποψη κυριαρχεί και σε σημαντικό βαθμό και σε άλλους παίκτες, όπως φάνηκε από τη γενικότερη στάση τους σε αυτό το σκηνικό.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί; «Παρών»: Βάσει των όσων συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό, η ουσία πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Μία από τις σημειώσεις του ματς αφορά τον Μαροκινό επιθετικό. Ο Ελ Αραμπί μπήκε μετά από καιρό στο κάδρο σε ό,τι αφορά την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, καθώς η είσοδός του στο ματς με τη Φράιμπουργκ έγινε στο τέλος με το σκορ στο 5-0, ενώ σήμερα μπήκε για να δώσει πράγματα και όχι ανάσες σε συμπαίκτη του. Σήμερα μπήκε μεν πάνω κάτω στο ίδιο σημείο, αλλά ώστε να βοηθήσει την ομάδα του που έψαχνε το γκολ και κατάφερε να γίνει παράγοντας στο παιχνίδι. Αν και αυτό συνέβη επειδή είναι τραυματίας ο Γιόβετιτς και αν δεν ήταν δεν θα έπαιζε ούτε σήμερα. Όπως φάνηκε και στο (δεύτερο) ακυρωθέν τέρμα των Πειραιωτών, όπου έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελ Κααμπί. Άσχετα, αν στην… τρίχα κρίθηκε μέσω των γραμμών ότι ήταν εκτεθειμένος. Φάνηκε ότι ακόμα και στα 36 του μέσω των ποιοτικών επαφών του μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όταν «κολλάει», έστω και μέχρι να υπάρξει ενίσχυση στο χειμερινό παζάρι. Έστειλε μήνυμα ότι στον Μαρτίνεθ ότι μπορεί να τον υπολογίζει, έστω και ως αλλαγή, αλλά μάλλον πλέον είναι... αργά για τον Ισπανό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x