Ισπανία

Βρήκε τερματοφύλακα η Μπαρτσελόνα!

Ημέρα ανακοινώσεων και μεγάλων αλλαγών η Δευτέρα για την Μπαρτσελόνα που μετά τον Λουίς Ενρίκε για τον πάγκο της, απέκτησε και τον νεαρό τερματοφύλακα Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Σε μια θέση που πονά αποφάσισε να επενδύσει η Μπαρτσελόνα. Για χρόνια ο Βίκτος Βαλντές κάλυπτε τη θέση του τερματοφύλακα με πολλούς να έχουν ενστάσεις για το αν ο συγκεκριμένος πορτιέρο ήταν αντάξιος του μεγέθους της.

Φέτος που ο Βαλντές έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν του, όχι μόνο τραυματίστηκε, αλλά πολύ νωρίς είχε ενημερώσει πως σε καμία περίπτωση δεν θα ανανέωνε τη συνεργασία τους με τους «μπαλουγκράνα», ενώ ο Πίντο αποδείχθηκε πολύ μεγάλος (σε ηλικία) και πολύ μικρός (σε αξία) για να αντέξει το βάρος της φανέλας.

Όπως έγινε γνωστό από τους Καταλανούς, ο Πίντο σταματά την καριέρα του και την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες όπως αποδοχές ή χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η επιστροφή στην ομάδα των Ραφίνια και Ντεουλοφέου που έπαιξαν ως δανεικοί σε Θέλτα και Έβερτον αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x