bwin

16ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin: Η Θεσσαλονίκη στα καλύτερά της!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η bwin ήταν ονομαστικός χορηγός του Διεθνούς Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης και η εμπειρία ήταν μοναδική!

Το ραντεβού δόθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά και την Κυριακή (10/4) η Θεσσαλονίκη… έτρεξε σε ρυθμούς μαραθωνίου. Το συναίσθημα να τρέχεις στην πόλη, να ακούς τον ήχο των παπουτσιών, ήταν απολαυστικό. Η συμμετοχή μεγάλη, τα χαμόγελα περισσότερα, όπως και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων που «πλημμύρισαν» την πόλη κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα άθλησης και υγείας. Το δρομικό κίνημα εξελίσσεται ταχύτατα και ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης–bwin είναι πλέον το μεγαλύτερο event της πόλης.

Η bwin, η οποία διαχρονικά υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events της χώρας, ήταν ξανά εκεί, με δυναμική παρουσία, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, κάτι που αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των δεκάδων συμμετεχόντων.



Το κορυφαίο στοιχηματικό brand μοίρασε δώρα και φρόντισε να τονίσει πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής! Το bwin Running Team έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση, συγκεντρώνοντας πολλούς ενθουσιώδεις δρομείς, εκτοξεύοντας την εμπειρία στα ύψη. Ανάμεσά τους και 5 πρωταθλητές του προγράμματος «Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, η Ελίνα Τζένγκο, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Σοφία Κεσσίδη και ο Αναστάσιος Λατιφλάρι έτρεξαν με τα χρώματα της bwin, δίνοντας την ευκαιρία στους υπόλοιπους δρομείς να τους γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν για τα επιτεύγματά τους.

Χαμόγελα, ανυπομονησία, αλλά και μελωδίες έκαναν την εμπειρία του event μοναδική. Η μπάντα κρουστών «Batala Salonica» έδωσε τον ρυθμό κι εμψύχωσε με τη μουσική της τους δρομείς!

16ος Διεθνής Μαραθώνιος

Η bwin συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό μαζικό αθλητισμό και είναι αρωγός στην προσπάθεια εξέλιξης των μεγάλων δρομικών events της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη για τον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο- bwin, τον οποίο υποστηρίζουμε περήφανα για 3η διαδοχική χρονιά. Κάθε φορά μας εκπλήσσουν ευχάριστα οι χιλιάδες δρομείς που αγωνίζονται και πλημμυρίζουν με χαμόγελα την όμορφη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας την μοναδική ατμόσφαιρα του μεγαλύτερου δρομικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στα μεγάλα αθλητικά events της χώρας μας και να συμμετέχουμε ενεργά με το bwin running team».

16ος Διεθνής Μαραθώνιος

16ος Διεθνής Μαραθώνιος

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x