bwin

Build A Bet* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Στην bwin ζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, σε άλλο επίπεδο, καθώς μπορείς να συνδυάσεις ακόμα περισσότερες αγορές σ’ ένα στοίχημα με το Build A Bet*!

Σε όλους τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ η bwin σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να συνδυάσεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα, μέσω του Build A Bet!

bwin - Build A Bet* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Τι είναι το Build A Bet;

Το Build A Bet είναι ένα πρωτοποριακό feature, χάρη στο οποίο ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το στοίχημα που επιθυμεί επιλέγοντας παραπάνω από μία αγορά σ’ έναν αγώνα. Όπως για παράδειγμα ποιος θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους, αποτέλεσμα με χάντικαπ ή double-double.

Η bwin στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ παρέχει την υπηρεσία Build A Bet σε όλες τις αναμετρήσεις της. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να επιλέξει στο ίδιο στοίχημα ενεργοποιώντας το feature: στοίχημα νίκης, over/under πόντων και ειδικά παίκτη.

Μέσω των πολλαπλών επιλογών πονταρίσματος σ’ ένα στοίχημα, που παρέχει το Build A Bet, μπορείς να σημειώσεις πιθανότατα ακόμα καλύτερη απόδοση από τις… παραδοσιακές αγορές!

bwin - Build A Bet* στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Συνδυασμός ακόμα περισσότερων αγορών από τον ίδιο αγώνα!

Εκτός όμως από την λειτουργία του Build A Bet, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ τα νέα μέλη, που επιλέγουν να κάνουν εντελώς δωρεάν την εγγραφή τους στην bwin, μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου το ζουν με προσφορά* χωρίς κατάθεση και μοναδικά έπαθλα!

Παράλληλα ενισχυμένες αποδόσεις, ειδικά παικτών και αμέτρητες επιλογές στη διάρκεια των αγώνων στο αξεπέραστο live της bwin, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διασκέδασης στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x