bwin

Bwin και Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εγκαινίασαν το νέο γήπεδο στο Κιάτο, παρουσία του Βασίλη Σπανούλη

Η bwin, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εγκαινίασε το νέο σχολικό γήπεδο στο Κιάτο και ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στα εγκαίνια, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Η  bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δημιούργησαν με μεράκι, υπερηφάνεια και αγάπη, ένα νέο σχολικό γήπεδο στο Κιάτο και τα χαμόγελα των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τα εγκαίνια έγιναν στις 9 Ιουνίου, με τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί στις Πασχαλινές διακοπές των μαθητών.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κιάτου, ο Διευθυντής του σχολείου, η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin, Ιωάννα Μπερίου.

Η ομάδα της bwin παρουσιάστηκε στο γήπεδο με μια μεγάλη έκπληξη, τον σπουδαίο μπασκετμπολίστα, Βασίλη Σπανούλη. Ο εκ των κορυφαίων αθλητών που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά παρκέ, συνομίλησε με τα παιδιά, έβγαλε φωτογραφίες και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά του μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε : « Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που με τη bwin παραδίδουμε προς  χρήση ένα όμορφο και άρτιο γήπεδο.

Είναι σημαντικό να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές, καθώς εκτός  των άλλων, βοηθούν στο να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με τη bwin και θα ακολουθήσουν νέοι σύγχρονοι αθλητικοί χώροι.»

bwin2


Στο νέο γήπεδο, όπου θα παίζουν περισσότερα από 100 παιδιά του σχολείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα,  δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα δυο αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών γηπέδου μπάσκετ, τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων για τις μπασκέτες, αλλά και βάψιμο μπασκετών) των παραπάνω γηπέδων, ώστε να καταστούν χρηστικά.

Βwin και Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κατανοούν πλήρως τη σημασία του αθλητισμού, δίνοντας έτσι σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη του.

Άλλωστε, ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι του DNA του κορυφαίου στοιχηματικού brand και η στήριξή στο έργο της Ένωσης και τον τοπικών κοινωνιών θα συνεχιστεί. Η bwin, πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία, συνεχίζει δυναμικά την ανακατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων σε 5 πόλεις και το Κιάτο ήταν ο πρώτος σταθμός για το 2022!

Σε όλη αυτή την πορεία, το μήνυμα ήταν κοινό: όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν ισότιμα στο αθλητικό ιδεώδες.

Σκοπός της bwin ήταν να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες τα γήπεδα αυτά, σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά και το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό!

3bwin


Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε:  «Κάθε ταξίδι και έμπνευση, κάθε σταθμός κι ένα νέο γήπεδο. Η bwin αποδεικνύει ότι η δέσμευσή της, να μεγαλώσει το αθλητικό κίνημα, γίνεται πράξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι γι αυτό το project, το οποίο υλοποιεί ανακατασκευές γηπέδων σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί ταξιδέψαμε στο Διδυμότειχο, όπου ανακατασκευάσαμε δυο γήπεδα και στην ακριτική Σαμοθράκη, όπου παραδώσαμε ακόμη τρία γήπεδα, ενώ σήμερα παραδίδουμε  στο 1ο Δημοτικό Κιάτου.  Σκοπός της bwin είναι να δώσει πρόσβαση στον αθλητισμό σε κάθε παιδί της χώρας και να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά.  Kατανοώντας απόλυτα τη σημασία του αθλητισμού για τον τόπο μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, με τον Βασίλη Σπανούλη, που είναι αρωγός της μεγάλης προσπάθειας. Τον ευχαριστούμε πολύ και μαζί θα ταξιδέψουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να κάνουμε πράξη αυτό τον σπουδαίο στόχο: να δώσουμε τα γήπεδα πίσω στην κοινωνία, εκεί που ανήκουν».

4bwin


Η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ανέφερε: «Σήμερα με την ευγενική υποστήριξη της bwin παραδώσαμε στα παιδιά του Α’ Δημοτικού Σχολείου Κιάτου ένα πλήρως ανακατασκευασμένο σχολικό γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ για να παίζουν και να αθλούνται με ασφάλεια. Ο αθλητισμός και το παιχνίδι είναι στοιχεία απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία των παιδιών. Στην  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε έτσι ώστε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών και των νέων σε όποιο σημείο της χώρας μας και αν βρίσκονται. Η bwin έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μας καθώς από κοινού έχουμε ανακατασκευάσει περισσότερα από 1.800 τ.μ. γηπέδων».

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Σικυωνιών Κορινθίας Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε τη bwin και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», διότι ξεκίνησαν από το Κιάτο την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, το οποίο αποτελεί έναν σημαντικό χώρο άθλησης για τα παιδιά για να το ευχαριστηθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και του καλοκαιριού.

bwin1


Όπως και στις άλλες πόλεις, έτσι και στο Κιάτο, χάρη στην επιμονή και το μεράκι και σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μπήκε το λιθαράκι για μια καλύτερη καθημερινότητα για τους μικρούς μαθητές. Στο πλαίσιο της βραβευμένης και πολυετούς συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του κορυφαίου στοιχηματικού brand έχουν υλοποιηθεί δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας και έχουν υποστηριχθεί χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στους Στόχους 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x