bwin

Champions League: Ματσάρες στις ρεβάνς των «8»!

Τα εισιτήρια για τους «4» του Champions League αναζητούν κάτοχο και όπως έχει δείξει το παρελθόν, καμιά ομάδα δεν μπορεί να θεωρεί την πρόκριση εξασφαλισμένη.

Bwin - Το παιχνίδι στο Champions League αλλάζει με ενισχυμένες αποδόσεις και νέες αγορές! |21+

Τα πρώτα παιχνίδια ήταν γεμάτα θέαμα, εκπλήξεις και ωραίο, πολύ ωραίο, ποδόσφαιρο. Τώρα, παίρνουν σειρά οι επαναληπτικοί, που θα βγάλουν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Champions League και υπόσχονται ακόμη περισσότερα, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις φάσεις των knock out!



Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου (13/04, 22:00)

Η Παρί έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει την Μπάγερν του Χάνζι Φλικ στο Champions League. Τα πράγματα, βέβαια, θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, καθώς ναι μεν η Παρί επιβλήθηκε με 3-2 στο Μόναχο, αλλά οι 31 τελικές προσπάθειες που δέχθηκε ήταν οι περισσότερες που είδαμε σε ένα παιχνίδι στη διοργάνωση από τη σεζόν 2003-04. Ακόμη και χωρίς τον τραυματία Λεβαντόφσκι, που θα λείψει και από τον επαναληπτικό.

Το Παρί – Μπάγερν παίζει στην bwin με κορυφαίο live στοίχημα! |21+

Τώρα, λοιπόν, η ομάδα του Ποκετίνο έχει ιστορική ευκαιρία όχι μόνο να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο περσινό τελικό, αλλά και να αφήσει εκτός συνέχειας ένα από τα μεγάλα φαβορί. Η Παρί έχει κερδίσει και τα 4 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε γερμανικές ομάδες στο Champions League, ανάμεσα στα οποία είναι και 3 με την Μπάγερν, ενώ μόλις 3 ομάδες από τις 50 που έχασαν το πρώτο παιχνίδι στα νοκ άουτ κατάφεραν στο τέλος να πάρουν και την πρόκριση. Μία από αυτές, μάλιστα, ήταν η Παρί τη σεζόν 2018-19 (με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).  Απόδοση 2.95 να νικήσουν ξανά οι Παριζιάνοι!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, που φέτος έχει πετύχει 8 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση. Ο νεαρός επιθετικός, μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία, καθώς χρειάζεται ακόμη ένα τέρμα για να γίνει ο κορυφαίος Γάλλος σκόρερ σε μία σεζόν στο Champions League (τώρα, μοιράζεται την πρώτη θέση με τους Τρεζεγκέ και Μπεν Γιεντέρ). Επίσης, ο Εμπαπέ έχει σκοράρει και στα 3 τελευταία ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κανένας παίκτης της Παρί δεν έχει βρει δίχτυα σε 4 συνεχόμενους αγώνες, ενώ κάτι παρόμοιο έχει πετύχει ο ίδιος μόνο μία φορά στο παρελθόν στην καριέρα του με τη φανέλα της Μονακό το 2017.  Απόδοση 5.00 να σημειώσει ο Εμπαπέ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης!

Τσέλσι - Πόρτο (13/04, 22:00)

Στο άλλο παιχνίδι της Τρίτης, η Τσέλσι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Πόρτο. Και αυτό το ματς, όπως και το πρώτο, θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών. Οι «μπλε» προκρίθηκαν στις 8 από τις 10 προηγούμενες περιπτώσεις που κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, η Πόρτο δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 7 πιο πρόσφατα ματς απέναντι σε αγγλικές ομάδες στο Champions League, με τα τέρματα σε αυτό το σερί να είναι 2-16. Απόδοση 2.75 να νικήσει η Τσέλσι και να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Τούχελ όχι μόνο συνεχίζει αήττητη στη φετινή διοργάνωση (7 νίκες, 2 ισοπαλίες), αλλά έχει κρατήσει το 0 στην άμυνα σε 7 περιπτώσεις, επίδοση που είναι η καλύτερη (μαζί με εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι). Τώρα, έχει βάλει στόχο να μην δεχθεί γκολ για 4ο συνεχόμενο ματς, κάτι που έχει να καταφέρει από το 2008. Απόδοση 2.75 να νικήσει η Τσέλσι με μηδέν παθητικό.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Τσέλσι – Πόρτο; Build A Bet και σούπερ αποδόσεις στην bwin! |21+

Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι βασίζεται πολύ στις εμπνεύσεις του Μέισον Μάουντ, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι κι αν τα καταφέρει και σε αυτό, θα γίνει ο πρώτος Άγγλος μετά τον Λάμπαρντ το 2005, που βρίσκει δίχτυα και στις δύο αναμετρήσεις στα νοκ άουτ. Για την Πόρτο επιστρέφει από την τιμωρία του ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, που έχει σκοράρει 4 γκολ φέτος. Το ρεκόρ όλων των εποχών στην Πορτογαλία ανήκει στον Εουσέμπιο (6 γκολ το 1967-68), ενώ στην εποχή του Champions League ο άσος των «Δράκων» το μοιράζεται με τον Νούνο Γκόμες (4 γκολ το 1998-99).  Απόδοση 3.40 να σκοράρει ο Μάουντ οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (14/04, 22:00)

Την Τετάρτη, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ, κάτι που έχει καταφέρει μόλις στις 2 από τις 13 περιπτώσεις που ηττήθηκε με 2+ γκολ διαφορά. Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχει προκριθεί στις 15 από τις 16 φορές. Ο μοναδικός αποκλεισμός είχε έρθει από την Μονακό το 2004, χάνοντας με 3-1 στον επαναληπτικό, ενώ είχε κερδίσει με 4-2 το πρώτο ματς. Απόδοση 1.95 να νικήσει η Λίβερπουλ.

Ενισχυμένες αποδόσεις στο Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα! |21+

Οι «κόκκινοι» έχουν χάσει και τα 4 τελευταία ματς απέναντι στην Ρεάλ και ποτέ στην Ευρώπη δεν ηττήθηκαν για 5 αγώνες στη σειρά από την ίδια ομάδα. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη υπέρβαση από την ομάδα του Κλοπ, ανάλογη με εκείνη με την Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η ομάδα του Ζιντάν σκοράρει για 23 συνεχόμενα παιχνίδια στα νοκ άουτ του Champions League. Απόδοση 3.40 να νικήσει η Λίβερπουλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι, όπως είναι φυσικό, θα ποντάρουν πολλά στον Μοχάμεντ Σαλάχ, που έχει βρει δίχτυα και στις 4 προηγούμενες αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Ο μοναδικός που σκόραρε σε 5 για την Λίβερπουλ είναι ο Τζέραρντ τη σεζόν 2007-08. Απόδοση 3.80 να σημειώσει ο Σαλάχ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (12/04, 22:00)

Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια ήταν καλύτερη απ’ ότι περιμέναν οι περισσότεροι στην Αγγλία, όμως έχει αποκλειστεί στις 6 από τις 7 προηγούμενες περιπτώσεις που ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Απόδοση 2.80 να νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα πρέπει να θυμηθεί τον καλό του εαυτό αν θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στα ημιτελικά. Στο Μάντσεστερ έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ρόις και αυτό το ματς ήταν μόλις το 3ο από τα 15 που έχει δώσει στο Champions League χωρίς να βρει δίχτυα. Απόδοση 4.50 να πετύχει ο Χάαλαντ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x