bwin

Champions League: Ρεβάνς στους «16» και... ήρθε -ξανά- η ώρα των ανατροπών;

Το Champions League επιστρέφει με σπουδαία ματς, για τις ρεβάνς των «16». Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αναμετρήσεις!

Τo Champions League παίζει στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις και Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ! 21+

Το σεντονι… κουνιέται ξανά και οι δεύτεροι αγώνες των «16» του Champions League θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν να έχουν «σφραγίσει» το εισιτήριο, όμως το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει ότι ποτέ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η πρόκριση δεν είναι κάτι που θεωρείται αυτονόητο!



Γιουβέντους – Πόρτο (09/03, 22:00)

Η Πόρτο έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι, κέρδισε τη Γιουβέντους για πρώτη φορά στην ιστορία της, όμως το τελικό 2-1 της δίνει μόνο μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Τώρα, ταξιδεύει στην έδρα των «μπιανκονέρι», όπου έχει χάσει και τα 2 ματς που έδωσε στο παρελθόν (το τελευταίο το 2017 ξανά για τη φάση των «16») για να αντιμετωπίσει μία ομάδα που έχει χάσει μόλις 2 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στα νοκ άουτ του Champions League. Απόδοση 2.20 να προκριθεί η Πόρτο!

Παρόλα αυτά, αυτές οι 2 ήττες έχουν έρθει στις 3 τελευταίες σεζόν (0-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018 και 1-2 από τον Άγιαξ το 2019). Από την άλλη πλευρά, όμως, η Πόρτο που έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και μάχεται για τη 2η θέση, δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις 13 τελευταίες εξόδους της στη διοργάνωση για τα νοκ άουτ (τελευταία νίκη το 2004 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια). Έχει αποκλειστεί, μάλιστα, και στις 3 πιο πρόσφατες περιπτώσεις που κέρδισε το πρώτο παιχνίδι!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Γιουβέντους - Πόρτο; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ο άνθρωπος, στον οποίο η Γιουβέντους ποντάρει σχεδόν τα πάντα είναι, φυσικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που με χατ τρικ πέρυσι ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0 στο Τορίνο), όμως παραδοσιακά απέναντι στους συμπατριώτες του δεν τα πηγαίνει καλά, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο έκανε μόλις 1 τελική προσπάθεια… Από τη στιγμή, πάντως, που φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους μετράει 10 γκολ σε 10 εντός έδρας εμφανίσεις. Απόδοση 3.00 να σκοράρει ο Ρονάλντο το πρώτο γκολ.

Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (09/03, 22:00)

Η Ντόρτμουντ έκανε αποφασιστικό βήμα με τη νίκη της με 3-2 στην Ισπανία, στο παιχνίδι από το οποίο ξεκίνησε η ανοδική της πορεία. Σε σχέση με εκείνο το ματς, ο Χάαλαντ αναμένεται να είναι βασικός (αποχώρησε με πρόβλημα από το ντέρμπι με την Μπάγερν), όμως θα λείψει ο τραυματίας Σάντσο, που έκανε απίθανες εμφανίσεις στο 2021. Οι Βεστφαλοί, πάντως, δεν έχουν χάσει κανένα από τα 7 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους στο Champions League και η Σεβίλλη βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Απόδοση 2.05 να νικήσει η Ντόρτμουντ!

bwin - Ντόρτμουντ- Σεβίλλη με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Η ισπανική ομάδα έχει χάσει τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει προκριθεί ποτέ στην επόμενη φάση, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι, ενώ έχει χάσει και τα 3 από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Στόχος, φυσικά, να σταματήσει τον Χάαλαντ, ο οποίος έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα στις 3 τελευταίες εμφανίσεις του στη διοργάνωση, σπάζοντας κάθε ρεκόρ με 18 γκολ σε 13 αναμετρήσεις. Απόδοση 3.50 να πετύχει ο Χάαλαντ το πρώτο γκολ!

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (10/03, 22:00)

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα έπαιξε στο «Παρκ Ντε Πρενς». Τότε, είχε γνωρίσει τη συντριβή με 4-0, για να κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Champions League στον επαναληπτικό. Τώρα, θα πρέπει να γράψει ξανά ιστορία αν θέλει να συνεχίσει, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί, έχοντας χάσει το πρώτο ματς εντός έδρας με διαφορά τουλάχιστον 3 τερμάτων (1-4 το πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη). Απόδοση 13.00 να προκριθεί η Μπαρτσελόνα!

Με δεδομένο, πάντως, ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν κερδίσει μόλις 1 από τα 9 προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους στα νοκ άουτ (1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Απρίλιο του 2019), έχοντας πετύχει μόλις 3 γκολ σε αυτό το σερί, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την παρέα του Μέσι. Αν, μάλιστα, έρθει ακόμη μία ήττα, αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη στο Champions League, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία του συλλόγου…

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Ο άνθρωπος που έκλεψε την παράσταση στο πρώτο παιχνίδι ήταν οι Κιλιάν Εμπαπέ, που έκανε χατ τρικ. Αν σκοράρει ξανά θα γίνει από τη μία ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει 4 γκολ επί της Μπαρτσελόνα την ίδια σεζόν στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη θα φτάσει τα 25 γκολ και θα γίνει ο νεότερος που φτάνει σε αυτό το νούμερο, σπάζοντας το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι από το 2010. Στην προσπάθειά του αυτή, ίσως έχει ξανά δίπλα τον Νεϊμάρ, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της Παρί και είναι σε θέση να αγωνιστεί (άγνωστο αν ο Ποκετίνο θα τον χρησιμοποιήσει από το πρώτο λεπτό). Απόδοση 3.00 να σκοράρει ο Εμπαπέ και η Παρί να νικήσει το ματς.

Λίβερπουλ – Λειψία (10/03, 22:00)

Το Champions League αποτελεί… παρηγοριά για τη Λίβερπουλ, που παραπαίει στην Premier League και δύσκολα θα βρεθεί στην 4άδα. Αυτό την κάνει να δίνει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην Ευρώπη, όπου στο πρώτο παιχνίδι έκανε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων εβδομάδων, κερδίζοντας με 2-0. Απόδοση 13.00 να νικήσει ξανά με 2-0!

Η υπέρβαση που θα πρέπει να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, αν θέλουν να προκριθούν, φαίνεται από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν αποκλείστηκε ποτέ έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Τώρα, οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και τα 2 παιχνίδια στη φάση των «16» του Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008-09.

Build A Bet στο Λίβερπουλ - Λειψία. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Εντυπωσιακή είναι και η παράδοση που έχει η Λίβερπουλ όταν υποδέχεται ομάδες από τη Γερμανία. Δεν έχει χάσει σε καμία από τις 20 προηγούμενες περιπτώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 52 γκολ σε αυτό το σερί! Ένας από τους παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να γράψουν ιστορία σε αυτό το παιχνίδι είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έχει πετύχει 23 γκολ στη διοργάνωση για τους «κόκκινους» σε 40 παιχνίδια και χρειάζεται άλλα 2 για να φτάσει τα 25 και να βρεθεί στη 2η θέση της λίστας με τους πιο… γρήγορους με αυτόν τον αριθμό για οποιαδήποτε αγγλική ομάδα μετά τον Φαν Νίστελροϊ. Απόδοση 3.80 να σκοράρει ο Σαλάχ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x