bwin

F4 Predictor: Οι σωστές προβλέψεις κερδίζουν €50.000 μετρητά*!

Τo Final4 της EuroLeague κάνει… τζάμπολ στην bwin με νέο σούπερ διαγωνισμό* κι εσύ με τις σωστές επιλογές σου στο «F4 Predictor», διεκδικείς €50.000 μετρητά, με δωρεάν συμμετοχή!

Η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ έφτασε και πλέον μετράμε αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ του Final4 στο Κάουνας. Η bwin, όμως, σε βάζει στο παιχνίδι με το νέο της διαγωνισμό. Στο μοναδικό «F4 Predictor» διεκδικείς με δωρεάν συμμετοχή τις €50.000 μετρητά*, απαντώντας σε ερωτήσεις και κάνοντας τις σωστές επιλογές σου!

bwin - F4 Predictor με €50.000 μετρητά*!

Ποιος θα είναι ο νικητής του Final4;

Δίχως αμφιβολία αυτή είναι μία ερώτηση, που «πλανάται» πάνω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ όχι τις τελευταίες μέρες, αλλά εβδομάδες! Πρώτος και καλύτερος στην κουβέντα ο Ολυμπιακός. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποτελούν την κορυφαία ομάδα της regular season στη EuroLeague, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας. Παράλληλα διαθέτουν τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της λίγκας, τον Σάσα Βεζένκοφ! Απέναντι τους στον πρώτο ημιτελικό οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό. Μία ομάδα αρκετά «αθλητική» με επιθετικό ταλέντο και την τριάδα Τζέιμς – Λόιντ – Οκόμπο στα γκαρντ να ξεχωρίζει. Αυτή, ωστόσο, είναι η πρώτη συμμετοχή των Μονεγάσκων σε Final4. Στον άλλο ημιτελικό θα διεξαχθεί το απόλυτο ντέρμπι του ισπανικού μπάσκετ κι ένα εκ των κορυφαίων του ευρωπαϊκού. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «clasico», που θα διεξαχθεί στη «Zalgirio Arena». Οι Καταλανοί προκρίθηκαν άνετα στη τελική φάση της διοργάνωσης αποκλείοντας 3-0 τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ οι Μαδριλένοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Παρτιζάν. Εν τέλει απέκλεισαν τους Σέρβους με 3-2 στη μεταξύ τους σειρά.

bwin - Τo F4 Predictor παίζει μπάλα στη EuroLeague και μοιράζει €50.000 μετρητά*!

Ποιος θα είναι ο MVP του Final4;

Οι ευρωπαϊκοί αστέρες του μπάσκετ θα πατήσουν το παρκέ της «Zalgirio Arena» με ένα και μοναδικό στόχο. Να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης! Ποιος, όμως, θα είναι ο MVP της διοργάνωσης; Οι υποψήφιοι αρκετοί. Ο Σάσα Βεζένκοφ, κάτοχος του τίτλου «Alphonso Ford», ως πρώτος σκόρερ της σεζόν κι ένας εκ των κορυφαίων συνολικά; Ή μήπως ο Κώστας Σλούκας; Στην ιστορία πέρασε το buzzer-beater που σημείωσε ο διεθνής γκαρντ στο Game3, ενώ με 14,6 πόντους και 4,0 ασίστ μέσο όρο, αποτέλεσε δίχως αμφιβολία έναν από τους πλέον κομβικούς παίκτες των Πειραιωτών. Στην εξίσωση μπαίνει προφανώς και ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, είναι ο παίκτης – βαρόμετρο των Μονεγάσκων και με 16,2 πόντους αποτελεί και τον πρώτο της σκόρερ στη σεζόν. Εννοείται ότι στην κουβέντα θα μπει και ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, κάτι που αποδεικνύει κι εντός παρκέ. Μπορεί λόγω τραυματισμού ν’ άργησε να μπει στη σεζόν, όμως ήταν και πάλι εντυπωσιακός. Ο «Μίρο» έφτασε στο Final4 με μέσο όρο 15,9 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 17,1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Αναδείχθηκε σε κορυφαίο αμυντικό της σεζόν. Η παρουσία του είναι επιβλητική κι αποτελεί τον μόνιμο «πονοκέφαλο» για τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο λόγος για τον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα μία περίπτωση παίκτη που θα πρέπει να εξεταστεί ως έναν από τους πρώτους υποψήφιους για τον τίτλο του MVP του Final4.

bwin - F4 Predictor: Διαγωνισμός μετρητών*!

Σε ποια θέση θα τερματίσει ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός πέρσι επέστρεψε στα Playoffs, επέστρεψε στο Final4 και φέτος ζει την χρονιά της απόλυτης καθιέρωσης. Κορυφαία ομάδα της regular season, πρόκριση έναντι της Φενερμπαχτσέ και μετά το Βελιγράδι, ο προορισμός για τους φίλους των Πειραιωτών είναι το Κάουνας. Στο Final4 της «Zalgirio Arena» οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξουν αρχικά να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό, αποκλείοντας τη Μονακό και στη συνέχεια να κατακτήσουν το τέταρτο Ευρωπαϊκό στην ιστορία της ομάδας.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x